Veeam Software zet sterke groei door in 2012

Veeam Software, leverancier van back-up-, replicatie- en virtualisatiebeheeroplossingen voor VMware vSphere en Windows Server Hyper-V, heeft in het eerste kwartaal van dit jaar een omzetgroei van 108% behaald vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. De inkomsten uit nieuwe licenties stegen met 103%.

post-image-3


“Veeam heeft sinds de oprichting elk kwartaal nog een groei van meer dan 100% gerealiseerd en het afgelopen kwartaal was een hele mooie start van 2012”, vertelt Ratmir Timashev, President en CEO van Veeam. “Onze belangrijkste doelstelling is om klanten de nummer één oplossing voor VM-backup en de beste monitoring en reporting voor virtuele omgevingen te bieden. Daarnaast willen we er zeker van zijn dat onze partners de juiste middelen in handen hebben om de waarde van Veeam te demonstreren.”

Enkele hoogtepunten van de vooruitgang die Veeam de afgelopen periode heeft geboekt:

Klanten – Veeam heeft het afgelopen kwartaal ruim 5.000 nieuwe klanten mogen verwelkomen. Het totale aantal klanten komt hiermee op meer dan 37.000.

Geografische groei – Veeam heeft een nieuw kantoor geopend in het Zwitserse Baar, dat tevens het nieuwe wereldwijde hoofdkantoor van de Veeam Software Group is.

Certificeringen –

o Veeam heeft op drie gebieden de ‘Gold Competency’-status van Microsoft behaald, namelijk ISV, Virtualisatie en Systems Management.
o Zeven Veeam-professionals zijn recent benoemd tot VMware vExperts 2012:
§ Henk Arts – Systems Engineer, NEMEA
§ Vladimir Eskin – Systems Engineer, Rusland & CIS
§ Chris Dearden – Solution Architect, NEMEA
§ Andreas Neufert – Systems Engineer, CEMEA
§ Warren Olivier – Senior Systems Engineer, NEMEA
§ David Siles – Director, Worldwide Technical Operations
§ Rick Vanover – Product Strategy Specialist

• Channel – Veeam Software USA en Arrow Enterprise Computing Solutions hebben een distributieovereenkomst voor Noord-Amerika gesloten. Arrow ECS zal Veeam helpen bij de uitbreiding van haar aanwezigheid binnen het IT-kanaal door middel van uitgebreide ondersteuning bij het werven van nieuwe resellers, technische ondersteuning bij pre-sales en het stimuleren van de vraag naar leveranciers die de Veeam-technologie verkopen.

Show More
Back to top button
Close
Close