20ste Business Village van Ingram Micro Belgium Op 31 mei in Tour&Taxis

Ingram Micro Belux organiseert eind deze maand zijn jaarlijkse Business Village. Deze 20ste editie zal doorgaan in de “Maritieme Hangar” van de site Tour&Taxis te Brussel. Dit jaar is het thema “Market Day”.

post-image-3
Axel Degreef, Senior Marketing Manager Ingram Micro, zegt dat hij niet ten alle prijze het grootste evenement wil creëeren, maar wel het meest aangename en het meest kwalitatieve op gebied van professionele ontmoetingen. En laat dat nu net de reden zijn waarom het thema van dit jaar “Market Day” werd genoemd.

Het event zal doorgaan in de “Maritieme Hangar” van Tour&Taxis, een zelden gebruikte plek, van 16u tot 22u30, vóór de traditionele “afterparty”.
Zoals gebruikelijk gaat het om een event dat enkel toegankelijk is voor pre-geregistreerde resellers op de website van Ingram Micro. Er worden zo’n 2.100 bezoekers verwacht, en een 60-tal standhouders, ingedeeld in 5 themazones: Europa, Azië, de Verenigde Staten, compo/telco business en “Value”.
 
Van 21u tot 22u is het “Happy Hour”, wanneer deelnemers kunnen profiteren van speciale promoties en opportuniteiten op de stands van de deelnemende fabrikanten. RIM/Blackberry belooft een Belgische avant-première. Het volledige programma is beschikbaar op Twitter.
Show More
Back to top button
Close
Close