Aexis vernieuwt zijn distributiecontract met IBM

Aexis International, Europees leverancier van Business Intelligence-oplossingen, heeft zijn huidig distributieakkoord, gesloten in 1998 met Applix Inc voor TM1, omgezet, en heeft een nieuw partnerschapsakkoord aangegaan met IBM.

post-image-3
Als gevolg van de overname van Applix door Cognos en later door IBM, was deze verandering onvermijdelijk. Aexis was reeds de grootste partner van Applix ter wereld, met meer dan 300 TM1 installaties bij organisaties in de Benelux in Frankrijk.
Aexis bevindt zich in de hoogste IBM-partnercategorie en is nu gecertifieerd Software Support Partner in het Value Plus-netwerk van IBM, voor TM1.

IBM Cognos blijft verder investeren in TM1 en de klanten kunnen nu een beroep doen op een uitgebreid gamma aan applicaties, via Aexis en Cognos BI.

Frank Peeters, directeur generaal van Aexis International verzekert dat zijn bedrijf “dezelfde diensten zal blijven aanbieden zoals dat vroeger het geval was, in het kader van zijn contract met Applix. Wij combineren de flexibiliteit van een informatica-KMO met de schaalvoordelen die IBM aanbrengt.”
Klanten zullen persoonlijk worden geïnformeerd in de weken die komen.
Show More
Back to top button
Close
Close