Goudengids.be ge-updated

De betaversie van de goudengids.be-update is nu beschikbaar. De ambitie van deze update: de aanwezigheid van bedrijven op het internet versterken.

post-image-3
De onderneming Truvo, die er prat op gaat de link te zijn tussen kopers en verkopers, heeft de betaversie van zijn nieuwe website goudengids.be voorgesteld. Deze versie belooft meer gedetailleerde en doelgerichte zoekresultaten.  

Volgens Jose Lema, Vice-Voorzitter Marketing “zal de gebruiker makkelijker in contact komen met bedrijven, als ze sneller betrouwbare informatie vinden.”

Goudengids.be biedt een enkel of een dubbel zoekveld, de keuze tussen de Gouden Gids en de Witte Gids, een hyperlokale zoekfunctie (gebaseerd op het zoekgedrag van de koper), een thematische widget, video’s en de meest opgezochte onderwerpen. Telkens de muis over de naam van een onderneming hovert, verschijnt gedetailleerde zakelijke informatie.

Martine Bayens, Managing Director van Truvo België, beschrijft de Gouden Gids als “het grootste platform van websites in België, met meer dan 25.000 operationele websites." De dienst richt zich in hoofdzaak tot KMO’s, via het volledig aanpasbare MySite internetplatform, maar maakt het ook mogelijk voor grote ondernemingen om talrijke contacten te leggen.

De zoekmachine is te bereiken via http://beta.goudengids.be, via een computer of een iPhone en Android-applicatie, en een GPS-navigatiesysteem.
Show More
Back to top button
Close
Close