Cynthia Koetsier-Beerten neemt leiding Cisco Benelux over

Cynthia Koetsier-Beerten is benoemd tot General Manager van Cisco Benelux en zal vanaf nu leiding geven aan de verkoopteams in België, Luxemburg en Nederland. Met haar 20 jaar ervaring bij het IT-bedrijf heeft ze een bewezen staat van dienst als sales manager.

post-image-3
Cynthia Koetsier-Beerten werkt al meer dan 20 jaar bij Cisco, waar ze uitgebreide managementervaring, diepgaande kennis van de Benelux-markt en een bewezen track record als sales director heeft opgedaan.

“Onze prioriteit is om samen met onze partners onze klanten te ondersteunen, hun digitale transformatie te faciliteren en hen een veilige en duurzame infrastructuur te bieden”, aldus Cynthia Koetsier-Beerten.

Tijdens haar carrière bij Cisco heeft Koetsier-Beerten verschillende managementfuncties bekleed in services, sales en finance, waaronder Director of Enterprise Sales, zowel wereldwijd als lokaal voor Cisco Nederland. Tot voor kort was ze General Manager van Cisco Denemarken. 

“Cynthia is een inspirerende manager met een grote klantgerichtheid, een schat aan ervaring en een diepgaande kennis van onze organisatie. Ik kijk uit naar de successen die ze zal behalen met het sterke Benelux-team", zegt Niklas Andersson, Vice President Cisco Northern Europe, aan wie Koetsier-Beerten zal rapporteren.

 
 
Show More
Back to top button
Close
Close