Focus op Dell AI Factory

Dell Technologies heeft “AI Factory” onthuld, een nieuwe infrastructuur die is ontworpen om bedrijven het breedste portfolio aan oplossingen op basis van AI-technologieën te bieden.

post-image-3
De IT-gigant heeft 'Dell AI Factory' onthuld, een nieuwe structuur die klanten toegang moet geven tot een breed AI-portfolio, van de desktop tot het datacenter tot het ecosysteem van technologiepartners.

“AI transformeert bedrijven in een ongekend tempo. Datacenters moeten vanaf de basis worden ontworpen om de snelheid en schaal van AI aan te kunnen", zegt Jeff Clarke, vice president en COO van Dell Technologies. 
Tegen deze achtergrond wil de nieuwe Dell AI Factory-infrastructuur ecosysteempartners en ondernemingen het breedste AI-portfolio op de markt bieden.

“Het portfolio van AI-oplossingen vormt de basis van de Dell AI Factory. Dell Technologies is van plan om dit portfolio in de toekomst uit te breiden met nieuwe aanbiedingen die zijn ontworpen om aan de groeiende AI-eisen te voldoen, zoals de Copilot+ reeks pc's, Dell PowerScale All-Flash oplossingen voor bestandsopslag en SmartFabric Manager voor SONiC-software", vat het IT-bedrijf samen.

“De Dell AI Factory brengt Dell's gedifferentieerde infrastructuur, services en partner-ecosysteem samen om klanten in staat te stellen snel en eenvoudig AI te implementeren op hun voorwaarden”, concludeert Mike Leone, principal analyst bij Enterprise Strategy Group.
 
Show More
Back to top button
Close
Close