Flowsparks wint award voor zijn AI Co-Author functie

Het Gentse bedrijf gespecialiseerd in e-learning software en diensten heeft de Artificial Intelligence Excellence Award 2024 gewonnen voor zijn AI Co-Author tool. De prijs werd uitgereikt door de Business Intelligence Group als erkenning voor Flowsparks' innovatieve bijdrage aan de wereld van Learning & Development.

post-image-3
De nieuwe “AI Co-Author” functionaliteit werd ontwikkeld door het Gentse Flowsparks om gebruikers te helpen nieuwe interactieve e-learning content tot drie keer sneller te creëren. 
Deze innovatie optimaliseert niet alleen processen, maar stimuleert ook de creativiteit, waardoor contentmakers aantrekkelijke en dynamische leerervaringen kunnen creëren. 
Gebruikers kunnen de nieuwe functionaliteit direct in de sjablonen van de oplossing gebruiken.

“We zijn ontzettend trots dat we de Artificial Intelligence Excellence Award hebben gewonnen. Onze AI Co-Author richt zich op het verbeteren van digitale leerplatformen die toegankelijk zijn voor iedereen, ongeacht technische kennis. Het stimuleert creativiteit, optimaliseert processen en garandeert vertrouwelijkheid van gegevens", aldus Cédric Herregodts, CEO van Flowsparks.

Meer in het bijzonder “vereenvoudigt de AI-gestuurde one-click ghostwriting-functie het contentcreatieproces, waardoor het voor trainers en auteurs eenvoudig wordt om trainingsmateriaal van hoge kwaliteit te ontwikkelen”, legde de Business Intelligence Group uit in verband met de prijs.
De no-prompt filosofie van het platform maakt AI-technologie toegankelijk voor alle gebruikers, ongeacht hun technische vaardigheden. 

De Artificial Intelligence Excellence Award erkent oplossingen die opvallen tussen de vele toepassingen van kunstmatige intelligentie over de hele wereld. De award erkent bedrijven die AI gebruiken om hun producten te verbeteren, beoordeeld door een panel van experts uit de industrie.

De Flowsparks auteurstool bestaat uit online leermodellen die didactisch, grafisch en technisch worden ondersteund. Gebruikers hebben dus volledige autonomie bij het creëren en updaten van digitale trainingen.
 
Show More
Back to top button
Close
Close