Fortinet onthult de eerste Wi-Fi 7 oplossing op de markt

De specialist op het gebied van cyberbeveiliging brengt een nieuwe Wi-Fi 7-router en een 10 Gigabit Power over Ethernet-switch op de markt die dubbele prestaties beloven. Een marktprimeur.

post-image-3
De specialist in cyberbeveiliging heeft de eerste veilige Wi-Fi 7-netwerkoplossing op de markt gepresenteerd.
Het nieuwe Wi-Fi 7 access point (FortiAP 441K) biedt verbeterde prestaties en mogelijkheden, terwijl de FortiSwitch T1024 is ontworpen om 10 Gigabit Ethernet-toegang en 90W Power over Ethernet (PoE) te bieden om de bandbreedte die nodig is voor Wi-Fi 7 te bieden. 

Deze nieuwe apparaten zijn ontworpen om de prestaties van draadloze bedrijfsnetwerken te verdubbelen en bevatten FortiGuard's IA-geoptimaliseerde beveiligingsdiensten.

"Fortinet is de enige leverancier die netwerktechnologie en AI-aangedreven beveiliging samenbrengt in een verenigde, end-to-end oplossing die een draadloos netwerk implementeert en beschermt," zegt John Maddison, Chief Marketing Officer en EVP, Product Strategy bij Fortinet. 

"We kunnen onze klanten de nieuwste innovaties op het gebied van draadloze technologie bieden. Zij profiteren van de versnelde prestaties van Wi-Fi 7, beveiligen hun netwerkverkeer en verhogen de productiviteit van hun bedrijfsvoering.

"We verwachten dat over 5 jaar meer dan driekwart van de draadloze omzet van bedrijven gekoppeld zal zijn aan Wi-Fi 7 access points die gebruik maken van de nieuwe 6 GHz frequentieband.
 
Show More
Back to top button
Close
Close