SoftwareOne en Dynatrace optimaliseren SAP met AI

De twee bedrijven hebben hun samenwerking aangekondigd om SAP-omgevingen te verbeteren zodat klanten beter gebruik kunnen maken van op AI gebaseerde analyses.Software en cloud solutions provider SoftwareOne gaat een nieuwe samenwerking aan met de security specialist om "het bereik van Dynatrace observability uit te breiden over SAP systemen". 

post-image-3

"SAP-klanten kunnen nu profiteren van de kracht van Dynatrace's AI-gebaseerde analyses en automatisering om de werking van SAP-systemen te optimaliseren met nauwkeurige gegevens die zijn verzameld door SoftwareOne's PowerConnect. Use cases variëren van servicebeschikbaarheid en -prestaties, gebruikerservaring, cloudmigratie en upgrades tot beveiliging en compliance, en bieden gebruikers vanaf het begin een ongekend inzicht in hun SAP-systemen", aldus Guido Deinhammer, CPO Infrastructure Observability bij Dynatrace.

PF Grillet, SAP Global Lead bij SoftwareOne concludeerde: "Ik ben erg blij met deze samenwerking nu we nieuwe klanten helpen om de monitoring en observeerbaarheid van hun SAP-systemen te verbeteren. Het implementeren en beheren van SAP omgevingen is geen eenvoudige taak, net als het analyseren van hun prestaties en het waarborgen van hun veiligheid.  Complexe integraties maken beheer en operationeel succes moeilijk, maar met Dynatrace en SoftwareOne PowerConnect bieden we een effectieve oplossing met proactieve waarschuwingen en een intuïtieve gebruikerservaring". 

SoftwareOne PowerConnect voor SAP, gecertificeerd door SAP, zorgt voor betrouwbare, hoogwaardige real-time gegevensextractie. Het biedt uitgebreide informatie over alle ABAP NetWeaver-versies, inclusief ECC en S/4, Java NetWeaver en Non-NetWeaver, evenals de meeste SAP SaaS-oplossingen. 
De oplossing maakt gebruik van alle faciliteiten van Dynatrace, inclusief geavanceerde AI- en machine learning-mogelijkheden. 
Het maakt ook gebruik van een verscheidenheid aan gegevensbronnen en omvat SAP beveiliging, prestaties en stabiliteit. Naast deze technische functies heeft het systeem ook toegang tot bedrijfsgegevens, waardoor een uitgebreid, datagestuurd beeld ontstaat van de bedrijfsprestaties.

Het configureren van de SoftwareOne PowerConnect-software en de verbinding met Dynatrace neemt slechts enkele minuten in beslag. Zodra de eindpunten correct zijn gedefinieerd, worden de gegevens in realtime verzonden. Het maakt snel een breed scala aan use cases mogelijk met voorgeconfigureerde dashboards, KPI's en AI-gebaseerde waarschuwingen, waardoor het eenvoudig is om de status van technische en verkoopafdelingen vanaf dag één in near real-time te monitoren. SoftwareOne PowerConnect is gecertificeerd voor SAP RISE en biedt klanten rijke, gedetailleerde informatie om hun op SAP RISE gebaseerde oplossingen beter te bewaken en te beheren.
 
Show More
Back to top button
Close
Close