De Samsung Galaxy S24-serie is verkrijgbaar in België

De nieuwe serie toestellen van de Koreaanse gigant is nu verkrijgbaar in België. Het aantal voorbestellingen is in België met 25% gestegen.

post-image-3
De Samsung Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ en Galaxy S24 liggen sinds 26 januari in de winkels. De populariteit van deze toestellen blijkt uit de eerste cijfers van de pre-orders, die in België met 25% zijn gestegen ten opzichte van de vorige modellen. 

"De Galaxy S24-serie markeert het begin van het volgende mobiele tijdperk met de introductie van intelligente toepassingen zoals real-time spraak- en tekstvertalingen en een slimmere manier om te zoeken," aldus Davy Moons, Marketing Director bij Samsung Electronics Belgium.

Concreet is Galaxy AI gebaseerd op de Live Translate applicatie, die real-time spraak- en tekstvertalingen van telefoongesprekken biedt. 
Chat Assist kan ondertussen worden gebruikt om de toon van berichten te perfectioneren en ervoor te zorgen dat ze worden afgeleverd zoals bedoeld. 
Onderweg kan Android Auto inkomende berichten samenvatten, reacties voorstellen en acties aanbevelen, zoals het delen van een ETA.

"Circle to Search: een Google-zoekmachine exclusief voor Samsung

De Galaxy S24 is ook een van de eerste telefoons met Google's 'Circle to Search'-technologie, een functie die exclusief is voor Samsung- en Google-apparaten tot ten minste september van dit jaar.

Met Circle to Search kunnen gebruikers alles op het scherm omcirkelen en markeren om direct relevante zoekresultaten te zien, zonder de applicatie die ze op dat moment gebruiken te verlaten.

"Circle to Search is een echte game-changer als het gaat om zoeken," concludeert Davy Moons. 

De Galaxy S24-serie is vanaf 26 januari verkrijgbaar tegen adviesprijzen: de Galaxy S24, S24+ en S24 Ultra zijn verkrijgbaar vanaf €899, €1.149 en €1.449.
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close