Teresa Olszewska neemt de leiding over van SD Worx SAP Solutions als Managing Director

De leverancier van HR-oplossingen heeft Teresa Olszewska benoemd tot Managing Director van zijn divisie SAP Solutions. Deze divisie zou tegen 2024 een omzet van 100 miljoen euro kunnen realiseren.

post-image-3
Teresa Olszewska zal de visie en strategie voor SAP oplossingen en het management van het SD Worx oplossingen team leiden. 
Ze zal haar nieuwe verantwoordelijkheden combineren met haar huidige functie als Managing Director van Gavdi Polen, de Poolse marktleider voor SAP-oplossingen, die in oktober 2023 werd overgenomen door SD Worx.

"Mijn doel is om onze positie in de Europese SAP-markt te versterken. Ik kijk ernaar uit om nauw samen te werken met onze klanten en mijn team om onze SAP-capaciteiten te versterken en onze klanten te helpen hun payroll- en HR-uitdagingen te overwinnen. We beschikken over sterke SAP-expertise in België, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Scandinavië, Polen, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Mijn focus zal liggen op het helpen van onze klanten bij de overgang van een traditionele configuratie naar cloud computing. Tegelijkertijd willen we de juridische complexiteit in verschillende jurisdicties stroomlijnen en medewerkers een uniforme, gebruiksvriendelijke ervaring bieden," aldus Teresa Olszewska.

De nieuwe Managing Director van de divisie SAP Solutions heeft sinds 2000 ervaring in de SAP-branche. 
Teresa Olszewska werkte 7 jaar bij SAP Polen als consultant en productmanager voor de lokale versie van SAP HCM (Human Capital Management) voordat ze in 2006 Gavdi Polen oprichtte. 

SD Worx SAP Solutions verwacht dit jaar een omzet van 100 miljoen euro te behalen. Met deze omzetprestatie kan het bedrijf uitgroeien tot een van de top 3 serviceproviders en SAP HCM/SuccessFactors implementatiepartners in Europa.
 
Show More
Back to top button
Close
Close