Insight neemt Google Cloud-partner SADA over

De integrator van multi-cloudoplossingen breidt zijn mogelijkheden uit met de twee toonaangevende platforms voor generatieve kunstmatige intelligentie (GenAI). Solutions gecertificeerd als Google Cloud Partner van het Jaar.

post-image-3
De integrator van IT-oplossingen heeft de overname aangekondigd van technologie- en cloudconsultant SADA, een Google Cloud Premier Partner.
De overname stelt Insight in staat om zijn mogelijkheden uit te breiden naar de twee toonaangevende GenAI-platforms (generative artificial intelligence).
 
SADA is zes keer uitgeroepen tot Google Cloud Partner of the Year. 
"Deze overname ontwikkelt de strategie van Insight en versterkt zijn positie als toonaangevende solution integrator die geavanceerde multi-cloudoplossingen op maat biedt", aldus het bedrijf.
 
De overname versterkt Insight ook als leverancier van IT-oplossingen in 's werelds toonaangevende hyperscale ecosystemen: Microsoft Azure, Google Cloud en Amazon Web Services (AWS).
 
"SADA's samenwerking met Google Cloud zal ons vermogen vergroten om klanten te bedienen die in meerdere clouds werken en de adoptie van zeer gewilde technologieën zoals generatieve kunstmatige intelligentie versnellen", zegt Dee Burger, president van Insight Noord-Amerika. 

"Met deze overname zetten we een belangrijke stap om de toonaangevende solutions integrator te worden die zich richt op de meest kritieke groeisegmenten van de markt - cloud, data, AI, cybersecurity en edge. We voegen ook de Google Cloud-klanten van SADA toe aan ons portfolio, evenals Google Cloud-specifieke verkoop- en technische resources", voegde het bedrijf eraan toe.
 
Als Google Cloud Premier Partner beschikt SADA over diepgaande technische mogelijkheden voor het gehele Google Cloud-portfolio en is het bedrijf gespecialiseerd in de prioritaire Microsoft-servers van Google Cloud. 
De overname van SADA stelt Insight in staat om verder te profiteren van de groeiende trend naar multi-cloudadoptie en versnelt de voortgang van Insight naar zijn strategische doel van groei in clouddiensten en -oplossingen.
 
De overname levert ongeveer 850 professionals op die zich richten op het Google Cloud ecosysteem, waarmee het wereldwijde team van Insight uitkomt op meer dan 14.500 werknemers in 26 landen die klanten over de hele wereld bedienen.

SADA is een Premier Google Cloud Partner met 10 Google Cloud specialisaties, waaronder beveiliging, infrastructuur, cloudmigratie, data analytics, applicatieontwikkeling, locatie intelligentie en machine learning.
Insight is een miljardenpartner van Microsoft. Het is ook de Microsoft Solution Assessments 2023 Global Partner of the Year en een Microsoft Azure Expert Managed Service Provider. Insight heeft meer dan 65 Microsoft Partner of the Year awards ontvangen en is houder van 22 Microsoft Specialisaties. Insight is een Advanced AWS Services Partner met vier competenties (Migration, Microsoft Workloads, DevOps, Security).
 
Show More
Back to top button
Close
Close