Copaco en Object First starten samenwerking in de Benelux

Op 1 januari is Copaco gestart met de distributie van Ootbi by Object First. Deze ransomware-bestendige en onveranderlijke appliance-gebaseerde oplossing biedt veilige, eenvoudige en krachtige back-upopslag voor Veeam-klanten.

post-image-3
Ootbi (out-of-the-box immutability) is speciaal ontworpen voor Veeam Back-up en stelt klanten in staat om te voldoen aan moderne Zero Trust-beveiligingsprincipes. Ook zorgt het ervoor dat hun back-upgegevens eenvoudig kunnen worden hersteld bij rampen of kwaadwillige aanvallen. 
Ootbi is eenvoudig te implementeren en te beheren en kan binnen 15 minuten worden geïnstalleerd om gegevens naartoe te back-uppen.

Gebruiksvriendelijke back-upoplossing op basis van Zero Trust
"Als distributeur van Veeam Back-upsoftware zijn we erg blij met de toevoeging van Ootbi. Hiermee kunnen we een geavanceerde back-upoplossing bieden met Zero Trust als basisprincipe, zonder concessies te doen aan gebruikersgemak", aldus Bart Keijzers, Manager Datamanagement & Security bij Copaco. 

Mark Haddleton, Channel Sales Director EMEA bij Object First, deelt het enthousiasme: "De samenwerking met Copaco stelt partners in staat om de best mogelijke resultaten op het gebied van dataherstel te behalen door Veeam Back-up en Ootbi immutable storage te combineren. Ootbi is speciaal gebouwd voor Veeam en biedt de best mogelijke beveiliging, bruikbaarheid en prestaties voor Veeam-gebruikers."

Object First's Ootbi-oplossing is per direct beschikbaar via Copaco voor elke partner die opslag met ongeëvenaarde beveiliging en gebruiksgemak wil combineren met een oplossing van Veeam Back-up.

Over Object First
Ootbi van Object First is bestand tegen ransomware en is out-of-the-box immutable. Het levert veilige, eenvoudige en krachtige back-upopslag voor Veeam-klanten. Ootbi is gebouwd op immutable object-opslagtechnologie die is ontworpen en geoptimaliseerd voor onverslaanbare back-up- en herstelprestaties. Voor meer informatie: www.objectfirst.com.


Over Copaco
Copaco N.V. is distributeur in de Benelux en Frankrijk van informatietechnologie (IT). Het levert met circa 500 medewerkers computers, printers, netwerken, datastorage, mobiele telefonie, software, industriële en consumentenelektronica. Daarnaast wordt een breed portfolio van diensten aangeboden op het gebied van server, storage, mobility, logistic fulfillment en cloudservices. Voor meer informatie: www.copaco.com.
Show More
Back to top button
Close
Close