Veeam versterkt zijn ProPartner-netwerk

De IT-gigant heeft besloten zijn ProPartner Network te versterken om zijn partners te helpen cyberdreigingen beter te bestrijden.

post-image-3
Veeam Software heeft een aantal updates doorgevoerd in zijn ProPartner Network-programma om zijn partners te helpen beter te reageren op de toename van cyberbedreigingen en andere risico's op bedrijfsonderbreking.

Door de wijzigingen in het programma kunnen de 35.000 partners van het bedrijf profiteren van meer voordelen en daarmee hun winstgevendheid verbeteren.
"Partners hebben altijd een sleutelrol gespeeld in ons succes en staan aan de basis van onze groei. In de retailsector vertaalt een succesvol programma zich in voorspelbare en winstgevende relaties. In 2024 kondigen we verdere verbeteringen aan om ons partnerecosysteem te versterken", aldus Larissa Crandall, vice president, Global Channel & Alliances, Veeam. 

Nieuwe voordelen voor het Veeam ProPartner Network-programma zijn onder andere uitgebreide toelatingscriteria voor dealregistratie, verbeterde margebescherming voor legacy-partners en kortingen op onderhoud en verlenging.

Tegelijkertijd omvatten de updates ook verbeterde technische en verkooptrainingen, zodat partners zich effectiever kunnen onderscheiden met hun expertise op het gebied van cyberbeveiliging, SaaS, Kubernetes-dataprotectie en de publieke cloud.
Daarnaast wordt de marketingondersteuning versterkt met meer campagnes en middelen via het Veaam Marketing Center, dat toegankelijk is via het ProPartner-portaal.

Voor meer informatie: veeam.com/nl/propartner.html.???????
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close