TD Synnex breidt haar portfolio uit met Palo Alto Networks oplossingen

De nieuwe commerciële samenwerking stelt de distributeur in staat om het aanbod van Palo Alto Networks beveiligingsoplossingen uit te breiden op de Europese markt.

post-image-3
TD Synnex heeft een Europese distributieovereenkomst getekend met cyberbeveiligingsspecialist Palo Alto Networks.
De nieuwe alliantie geeft channelpartners toegang tot het volledige assortiment cyberbeveiligingshardware en -softwareproducten van de leverancier die bekend staat om zijn toonaangevende oplossingen.

Als onderdeel van de overeenkomst zal TD Synnex haar distributiemogelijkheden inzetten om Palo Alto Networks business partners te ondersteunen, waardoor het bereik van de kleine en middelgrote resellergemeenschap in de markt wordt vergroot. 

Partners hebben toegang tot de oplossingen van Palo Alto Networks via de e-commerce platforms van TD Synnex en kunnen daarnaast profiteren van gespecialiseerde verkoopondersteuning en advies van de lokale cybersecurity-experts van de distributeur.

Een rapport van distributeur TD Synnex (Directions of Technology), gebaseerd op de mening van partners, benadrukte onlangs dat "kanaalpartners beveiligingsoplossingen zien als hun belangrijkste inkomstenbron, terwijl investeringen in cyberbeveiligingsvaardigheden een belangrijke prioriteit blijven". 

"TD Synnex zet zich in om zijn partners te helpen de kloof in cyberbeveiligingsvaardigheden te overbruggen door toegang te bieden tot zijn interne experts en educatieve middelen, training en certificeringen via zijn cyberbeveiligingsprogramma's en de TD SYNNEX Channel Academy", zegt Sam Paris, vice president van het bedrijf in Europa.

"Met Palo Alto Networks brengen we een eersteklas, vertrouwd aanbod van beveiligingsproducten en -diensten naar het MKB-kanaal.

Claudette Atkinson, Director of Distribution bij Palo Alto Networks concludeert: "We zijn verheugd om onze samenwerking aan te kondigen, die een belangrijke stap voorwaarts betekent in het uitbreiden van ons bereik naar het MKB en zakelijke partners. TD Synnex's sterke digitale capaciteiten en voortdurende marketingaanpak zullen ons helpen het potentieel van Palo Alto Networks op dit gebied te ontsluiten.
 
Show More
Back to top button
Close
Close