Acer lanceert zijn eerste "CO2-neutrale" laptop

De Taiwanese computerfabrikant heeft de Aspire Vero 16 onthuld, zijn eerste 'CO2-neutrale' laptop die is uitgerust met de nieuwste Intel Core Ultra-processors. Tegelijk met de lancering van de Aspire Go-laptops voor het grote publiek heeft Acer ook de nieuwe Aspire Vero 16 onthuld.

post-image-3
Acer heeft onlangs de nieuwe Aspire Vero 16 onthuld, voorzien van de nieuwste Intel Core Ultra 7-processor met Intel AI Boost-technologie. Dit apparaat bevestigt Acer's inzet voor het milieu door het minimaliseren van de ecologische voetafdruk van haar producten gedurende hun levenscyclus. 
De nieuwste toevoeging aan de Vero-serie, die het certificaat 'Intel Evo Edition' heeft gekregen, is gemaakt van de nieuwste gerecyclede materialen en biedt compatibiliteit met de draadloze Wi-Fi 7-standaard.

Ondertussen heeft het bedrijf zijn nieuwe reeks Acer Aspire Go-laptops geïntroduceerd, verkrijgbaar in 15,6-inch en 14-inch modellen, met een WUXGA-schermresolutie, ultradunne schermranden, tot 16 GB RAM, 1 TB SSD-opslag en een reeks essentiële functies om de gebruikerservaring te verbeteren.

"Alle Aspire-laptops zijn voorzien van Microsoft Copilot in Windows 11 met directe toegang via een speciale Copilot-toets, evenals de nieuwste innovaties zoals Acer PurifiedVoice voor betere samenwerking en efficiëntie bij het voltooien van taken.

De Acer Aspire Vero 16 (AV16-51P) is vanaf mei verkrijgbaar in de Benelux vanaf €999,00.
De Acer Aspire Go 15 (AG15-31P) is vanaf € 399,00 verkrijgbaar in de Benelux in april.
De Acer Aspire Go 14 met Intel processor (AG14-31P) is in mei in de Benelux verkrijgbaar vanaf €549,00.

http://www.acer.com
 
Show More
Back to top button
Close
Close