Samsung en Microsoft presenteren de nieuwe Galaxy Book4

De twee computerfabrikanten hebben hun krachten gebundeld om nieuwe connectiviteitsfuncties te ontwikkelen voor de nieuwe reeks 'slimme' laptops.

post-image-3

In samenwerking met Microsoft heeft Samsung de nieuwe Galaxy Book4 onthuld: een reeks "intelligente" pc's met verbeterde beveiliging, een levendig interactief scherm en een ultradraagbaar ontwerp.
De Koreaanse gigant wil de gebruikerservaring naar een hoger niveau tillen met nieuwe connectiviteitsfuncties gebaseerd op Microsoft Copilot AI. 
Copilot maakt het mogelijk om tekstberichten op een Samsung Galaxy te zoeken, te lezen of samen te vatten. Of zelfs automatisch berichten schrijven en versturen direct vanaf de PC.
Copilot vindt bijvoorbeeld restaurantaanbevelingen van vrienden in oude sms-berichten, zoekt de bijbehorende recensies in de browser en stuurt vervolgens een bericht naar de juiste persoon met een voorstel voor een etentje die avond. Dit gebeurt allemaal rechtstreeks vanaf de pc, zonder dat je elke afzonderlijke app op de smartphone hoeft te openen.

"Deze naadloze verbinding tussen apparaten geeft de indruk dat je maar één apparaat gebruikt. Microsoft Copilot zal ook steeds meer apps aankunnen, waardoor de connectiviteit tussen Samsung Galaxy toestellen verder wordt uitgebreid," legt de fabrikant uit.

De samenwerking tussen Samsung en Microsoft betekent dat de Galaxy Book4 kan worden "gekoppeld" met verschillende Galaxy apparaten, zoals het Tab S9 Ultra scherm of de Galaxy Buds2 Pro.
 
www.samsung.com/galaxy-book
 
Show More
Back to top button
Close
Close