Dell Technologies presenteert zijn nieuwe "Ultrasharp" schermen

De IT-gigant heeft een nieuwe reeks schermen onthuld die "5 sterren" gecertificeerd zijn voor oogcomfort. En ook de eerste 5K monitor op de markt!

post-image-3
Dell Technologies heeft de eerste 40-inch 5K-monitor op de markt onthuld. 
Het nieuwe scherm heet de "Dell UltraSharp 40 Curved Thunderbolt Hub" en heeft een 5-sterren certificering ontvangen voor het oogcomfort dat het gebruikers biedt. 

Dit ultrabrede, gebogen, VESA DisplayHDR 600-gecertificeerde beeldscherm is voorzien van IPS Black-technologie voor een optimaal kleurcontrast en verfijnde details bij een 5K-resolutie (5120 x 2160 pixels).
 
Het scherm is ontwikkeld in samenwerking met certificeringsinstantie TUV Rheinland, die het vijf sterren heeft toegekend voor oogcomfort, "een nieuwe industrienorm die is ontworpen om tekenen van oogvermoeidheid te verminderen". 

Dell is de eerste computerfabrikant die aan alle 3 criteria van deze nieuwe standaard voldoet.
Deze omvatten een verdubbeling van de vernieuwingsfrequentie van 60 naar 120 Hz om vloeiendere, scherpere bewegende beelden te leveren.
De integratie van een omgevingslichtsensor die de helderheid en kleurtemperatuur van het scherm automatisch kan aanpassen aan de lichtomstandigheden in de omgeving. Deze functie vermindert de frequentie van tekenen van vermoeidheid van de ogen met 7% tot 17% in vergelijking met een scherm met constante helderheid.
Dell ComfortView Plus technologie is ook verbeterd om schadelijke blootstelling aan blauw licht te verminderen, dankzij meer geavanceerde LED achtergrondverlichting (blootstelling verminderd van 50% tot minder dan 35%). 

Een ander voordeel van de nieuwe schermen is dat ze een 99% DCI-P3/Display P3 kleurruimte hebben, ideaal voor taken die een zekere mate van precisie vereisen, met de meest levendige en natuurgetrouwe kleuren mogelijk. 

Tot slot valt het beeldscherm op door zijn connectiviteitsopties zoals Thunderbolt 4, met het gemak van een enkele kabel en een maximale voeding van 140 W. Het ondersteunt ook 2.5Gbit/s snelle bedrade Ethernet-connectiviteit via de RJ45-poort, evenals HDMI 2.1 FRL (Fixed Rate Link) en DisplayPort 1.4 om een soepele beeldoverdracht te garanderen en elk verlies van visuele kwaliteit te minimaliseren. 

Dell Technologies heeft ook meer duurzame materialen opgenomen in de productie- en verpakkingsprocessen. De U4025QW en U3425WE beeldschermen zijn gemaakt van 85% post-consumer gerecycled (PCR) plastic en 100% gerecycled aluminium.
 
Show More
Back to top button
Close
Close