SoftwareOne uitgeroepen tot federale overheidspartner van het jaar

De leverancier van software- en cloudoplossingen heeft de "2023 Geo and Global AWS Partner Award" gewonnen. De award is een erkenning voor experts die hun klanten helpen oplossingen te bouwen op Amazon Web Services.

post-image-3
Als AWS Premier Tier Services-partner won SoftwareOne de prijs voor "Federal Government Partner of the Year". 
Het bedrijf was finalist bij de SI Partner of the Year - EMEA en MSP Partner of the Year - Global awards. Het bedrijf won ook de prijs voor "Rising Star Partner of the Year - Iberia". 

De oplossing die de "Federal Government Partner of the Year Award" won, werd ontwikkeld in samenwerking met het Department of Social Development van de staat Minas Gerais in Brazilië om klanten te helpen de risico's van natuurrampen te beheren.
 
SoftwareOne heeft een innovatieve technologie voor rampenbeheer op AWS ontwikkeld die gebieden en gemeenschappen in kaart brengt die gevoelig zijn voor natuurrampen, met name overstromingen, om crisisbeheer te ondersteunen. 

"Door de reactietijd bij rampen te verkorten, verbetert deze oplossing het welzijn van lokale gemeenschappen aanzienlijk. Het minimaliseert ook menselijke verliezen en verlaagt de kosten in verband met rampenbeheer, verhuizing en wederopbouw van gebieden die zijn getroffen door overstromingen", legt Otavio Argenton, Country Leader voor Brazilië bij SoftwareOne, uit. 

Hij voegde eraan toe: "Dankzij AWS-technologie is ons team in staat geweest een modulaire oplossing te ontwikkelen waarmee overheidsinstanties, defensie en reddingsdiensten de locatie van mensen in risicogebieden kunnen achterhalen."

De awards werden bekendgemaakt tijdens het AWS re:Invent 2023 awards gala. De Geo en Global AWS Partner Awards erkennen een breed scala aan AWS-partners wier bedrijfsmodellen zich het afgelopen jaar hebben gericht op specialisatie, innovatie en samenwerking. Ze erkennen partners wiens bedrijfsmodellen zich ontwikkelen en goed werken op AWS terwijl ze samenwerken met klanten. 

De categorie Federal Government Partner of the Year erkent de beste AWS-partners met overheidsexpertise - deze bedrijven hebben innovatieve projecten voor de federale overheid geleverd. De SI Partner of the Year-categorie erkent de beste AWS SI-partners die een significante bijdrage hebben geleverd op het gebied van omzet, nieuwe kansen, aantal nieuw gecertificeerde mensen en behaalde AWS-certificeringen. 

MSP Partner of the Year beloont de beste AWS Managed Service Providers (MSP's) die end-to-end AWS-oplossingen leveren aan hun klanten in elke fase van hun evolutie in de cloud. Dit omvat advies over het initiële ontwerp van oplossingen, applicatieontwikkeling en doorlopende optimalisatie en ondersteuning. 

De 'Rising Star Partner of the Year'-award bekroont AWS-partners die op jaarbasis een aanzienlijke groei van hun bedrijf hebben gerealiseerd.

Voor het tweede opeenvolgende jaar zijn de Geo en Global AWS Partner Awards voorzien van een zelf-nominatieproces voor verschillende awardcategorieën, die zowel lokaal als wereldwijd worden uitgereikt. 
Alle AWS-partners werden uitgenodigd om deel te nemen en hun nominaties in te dienen. Inzendingen werden geëvalueerd door een derde partij, Canalys, en geselecteerd op basis van use cases voor klantensucces.

Canalys controleerde de gebruikte datasets om er zeker van te zijn dat alle metingen en berekeningen objectief en correct waren.

Het AWS Partner Network is een wereldwijd programma dat bedrijven helpt bij het ontwikkelen van op AWS gebaseerde bedrijven of oplossingen door het bieden van verkoop-, technische, marketing- en commerciële ondersteuning. Het APN brengt onafhankelijke softwareleveranciers (ISV's) en systeemintegrators (SI's) samen, waarbij de deelname van AWS-partners de afgelopen 12 maanden aanzienlijk is toegenomen.
 
Show More
Back to top button
Close
Close