Een nieuwe betaaloplossing voor betaalautomaten

Bancontact lanceert Payconiq GO, een nieuwe betaaloplossing voor betaalautomaten en retailers. Meer informatie.

post-image-3
Bancontact Payconiq Company heeft Payconiq GO onthuld, een applicatie speciaal ontwikkeld voor winkeliers en kleine bedrijven. 
Dankzij deze oplossing kunnen gebruikers nu Payconiq-betalingen ontvangen via hun smartphone en zelf het bedrag invoeren.
Handelaren hebben geen betaalterminal nodig: een eenvoudige QR-code volstaat. De consument scant gewoon de QR-code en bevestigt de betaling. 

De verkoper ontvangt dan onmiddellijk een bevestiging van de betaling in de Payconiq GO app. 
Tot nu toe was het de consument die het bedrag moest invoeren. "De creatie van een app voor retailers is een verdere stap in deze richting", zegt Nathalie Vandepeute, CEO van Payconiq.

De Payconiq GO app komt met nieuwe opties, zoals de weergave van een QR-code op het scherm van de smartphone, wat vooral handig is voor thuisleveringen of verkopen die onderweg worden georganiseerd.
 
De nieuwe oplossing maakt het ook mogelijk om de transactiegeschiedenis via de app te raadplegen en een e-mailrapport te ontvangen van alle transacties die gedurende de dag zijn uitgevoerd. 
 
"Consumenten hoeven niet langer zelf het bedrag in te voeren in hun app. Ze kunnen betalen via de Payconiq by Bancontact app, of via hun bank app die de Payconiq oplossing heeft geïntegreerd," legt Nathalie Vandepeute uit.

De Payconiq GO-app kan gratis worden gedownload en de transactiekosten blijven dezelfde als voor de huidige Payconiq-sticker.
Winkeliers worden uitgenodigd om zich te registreren op de website go.jeveuxpayconiq.be.
 
Show More
Back to top button
Close
Close