Trend Micro verstevigt zijn cyberbeveiligingsplatform

De specialist op het gebied van online beveiliging heeft een nieuwe dienst onthuld waarmee bedrijven een volledig overzicht krijgen van de risico's in hybride IT-omgevingen. Daarnaast kunnen bedreigingen proactief worden geëlimineerd dankzij een nieuwe geautomatiseerde risicoprioritering.

post-image-3
Trend Micro heeft onlangs geavanceerde mogelijkheden toegevoegd aan zijn Trend Vision One-platform om cyberbeveiliging in cloudomgevingen te helpen beheren.
Met deze functies kunnen beveiligingsteams nu proactief bedreigingen elimineren dankzij een nieuwe geautomatiseerde risicoprioritering.

"Met de nieuwe dienst kunnen bedrijven hun inspanningen op het gebied van cyberbeveiliging consolideren en profiteren van een uitgebreid overzicht van cloudbeveiligingsrisico's in hybride IT-omgevingen", aldus het bedrijf.

De nieuwe versie introduceert geavanceerde functies zoals agentless en cloud vulnerability scanning, cloud security posture management, cloud infrastructure rights management en volledige zichtbaarheid van risico's in hybride cloudomgevingen.

"Ons aanbod is volledig toegankelijk, ook op de AWS-marktplaats, en onderscheidt zich als het eerste platform dat de aanvalsoppervlakken van klanten op natuurlijke wijze met elkaar verbindt, helpt cyberrisico's te verminderen, de beveiligingshouding te versterken, complianceprocessen te optimaliseren en beheerkosten en complexiteit te minimaliseren", vat Kevin Simzer, COO bij Trend Micro, samen. 

Met de uitbreiding van het beheer van externe aanvalsoppervlakken kan Trend Micro nu onbekende risico's identificeren via de publieke bronnen van een onderneming bij alle cloudproviders. Een aanpak die de beveiliging en governance van de cloud verbetert.
 
"Trend Vision One biedt deze functionaliteit nu via een uniforme aanpak van risicobeheer, detectie van bedreigingen en reactie op incidenten, waarbij gegevens uit verschillende bronnen worden gebruikt, waaronder cloudmetadata, containers, workloads, endpoints, identiteiten, netwerken en e-mail", legt het bedrijf uit.
 
De oplossing maakt ook inventarisatie en beveiligingsbeheer van cloudmiddelen mogelijk, evenals prioritering van risico's, analyse van bedreigingen en kwetsbaarheden, en beoordeling van risicoprofielen en aanvalsvectoren.
 
Ga voor meer informatie over Trend Vision One naar: https://www.trendmicro.com/en_my/business/products/one-platform.html
 
Show More
Back to top button
Close
Close