NTT Data wordt partner van Microsoft Copilot

Het IT-bedrijf is een van de eerste partners die diensten aanbiedt voor Copilot for Microsoft 365. Een overeenkomst die de toekomst van de digitale werkomgeving vormgeeft dankzij generatieve AI.

post-image-3
De IT-servicespecialist heeft aanbiedingen ontwikkeld voor Copilot for Microsoft 365, "de nieuwe AI-gestuurde productiviteitstool en orkestratie-engine die is ontworpen om deep learning-technieken en geavanceerde LLM-mogelijkheden zoals OpenAI's GPT-4 te gebruiken". 

Als gevolg hiervan hebben NTT Data en Microsoft besloten om samen te werken aan de ontwikkeling van nieuwe manieren om bedrijven te helpen de ervaring van hun klanten en medewerkers te verbeteren door een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop bedrijven omgaan met AI.  
 
Als Microsoft-partner zal NTT Data verantwoordelijk zijn voor het helpen van bedrijven bij het automatiseren van taken en het creëren van content om de productiviteit te verhogen en kosten te verlagen. 
Deze nieuwe aanbiedingen markeren de evolutie van de relatie tussen de twee bedrijven om "de werknemerservaring te verbeteren en de productiviteit op de moderne werkplek te optimaliseren".  
 
"We zijn er trots op dat we onze relatie met Microsoft kunnen versterken en dat we als een van de eerste partners zijn geselecteerd om diensten aan te bieden voor de nieuwe Copilot-functie voor Microsoft 365. Dit is een zeer krachtige AI-tool waarmee we onze klanten kunnen helpen het immense potentieel van generatieve AI-technologieën te realiseren", zegt Marv Mouchawar, Executive Vice President, Head of Global Innovation Headquarters bij NTT Data Group Corporation. 
 
"NTT Data brengt een sterke staat van dienst met zich mee in het helpen van klanten bij het benutten van hun investeringen in Microsoft 365 via hun op maat gemaakte dienstenaanbod, en we kijken ernaar uit om te blijven samenwerken om nieuwe klantenscenario's mogelijk te maken met de innovatieve mogelijkheden die Copilot voor Microsoft 365 introduceert", zegt Uriel Rootshtain, Senior Director, Field and Partner Marketing bij Microsoft. 
Sinds augustus 2023 is NTT Data erkend als Microsoft Global System Integrator Partner, waarmee het deel uitmaakt van het Microsoft Solution Partner Network. 
Deze nieuwe integratie bouwt voort op de voortdurende relatie van de twee bedrijven als Solution Partners op het gebied van infrastructuur, digitale werkplek, beveiliging, data, AI en digitale en applicatie-innovatie. 

Deze erkenning wordt weerspiegeld in de meer dan 20 onderscheidingen die NTT Data de afgelopen tien jaar heeft ontvangen als Microsoft Worldwide Partner.
 
Show More
Back to top button
Close
Close