Dell Technologies verlengt zijn IT-samenwerking met Aerospacelab

De satellietfabrikant heeft besloten zijn samenwerking met Dell Technologies voort te zetten om zijn IT-diensten te optimaliseren.

post-image-3
Aerospacelab zet zijn samenwerking met Dell Technologies voort in het kader van de transformatie van zijn IT-infrastructuur. 
De fabrikant van satellietsystemen is van plan om de op twee na grootste satellietfabriek ter wereld te bouwen, uitgerust met een hybride cloudplatform waarmee het zijn kritieke gegevens en toepassingen kan beheren en beveiligen.

Als bedrijf in de NewSpace-sector heeft het betrouwbare en veilige servers nodig om grote hoeveelheden gegevens te beheren en de capaciteit en prestaties indien nodig te verhogen. 
Daarom gebruikt Aerospacelab sinds 2022 Dell PowerEdge R7515 servers op basis van een schaalbare architectuur die speciaal voor het bedrijf is ontworpen.
Het omvat ook een hybride cloudimplementatie die wordt aangedreven door Dell vSAN Ready Nodes die de overgang naar een op VMware gebaseerde hybride cloud versnellen. Deze nodes zijn vooraf getest en gevalideerd met Vmware computing-, storage- en netwerkvirtualisatie om de time-to-value te verkorten. Ze worden aangestuurd via het uitgebreide en vertrouwde cloudbeheer van Vmware, zonder aanzienlijke investeringen of langdurige planning.
 
"We hebben een veilige, krachtige IT-infrastructuur geïmplementeerd die in de toekomst eenvoudig kan worden uitgebreid. Dell Technologies heeft ons geholpen om van ons legacysysteem een betrouwbare infrastructuur te maken. Hun oplossingen hebben ons in staat gesteld weloverwogen IT-keuzes te maken en ervoor te zorgen dat onze infrastructuur voldoet aan onze huidige en toekomstige behoeften. We zijn dankbaar voor het advies en de ondersteuning die ze ons hebben gegeven bij onze IT-transformatie," aldus Bejamin Colart, hoofd Infrastructuur & Beveiliging bij Aerospacelab. 
 
"Onze schaalbare IT-oplossingen bieden een betrouwbare en veilige IT-infrastructuur die meegroeit met klanten en hen tegelijkertijd helpt de kosten te beheersen", zegt Koen Segers, Managing Director BeLux bij Dell Technologies.
 
Naast de IT-infrastructuur leverde Dell Technologies ook hardware aan Aerospacelab, zoals laptops, monitors, toetsenborden, muizen en een reeks specifieke randapparatuur.
 
Show More
Back to top button
Close
Close