Belangrijke update voor het HPE Partner Ready Vantage programma

Hewlett Packard Enterprise heeft een reeks updates aangekondigd voor het HPE Partner Ready Vantage programma om de groeimogelijkheden voor partners van elke omvang te vergroten.

post-image-3
De nieuwe updates voor het HPE Partner Ready Vantage programma omvatten de oprichting van uitgebreide expertisecentra, nieuwe kwalificaties, een verbeterd competentieraamwerk en tools en aanbiedingen die zijn ontworpen om een grotere winstgevendheid voor de zakelijke partners van de IT-fabrikant te stimuleren en duurzame klantrelaties voor partners aan te moedigen.

Gebaseerd op "HPE Partner Ready", is het nieuwe "HPE Partner Ready Vantage" programma georganiseerd in drie secties: Bouw, Verkoop en Service. 
Het biedt ook gerichte expertisecentra voor partners om zich bij aan te sluiten en hun expertise te ontwikkelen.

De Build-sectie stelt partners in staat om workloads en oplossingen te ontwikkelen, integreren en creëren met HPE GreenLake en bestaat uit de Solution & Development en Technology Validation expertisecentra. 

De Sales-sectie biedt partners mogelijkheden om terugkerende inkomsten te verhogen en omvat het Service expertisecentrum. 

De sectie Service stelt partners in staat om de klantervaring te verbeteren door hun dienstverlening te verdiepen en omvat de expertisecentra Customer Success, Managed Services en Professional Services.
 
Naast het aanbod dat momenteel beschikbaar is in de verschillende expertisecentra, zijn er nu nieuwe tools en aanbiedingen beschikbaar voor partners die geregistreerd zijn bij HPE Partner Ready Vantage.
Dit omvat de Rapid Migration Tool, die HPE's consulting ervaring, automatisering en toonaangevende tools integreert om end-to-end migratie van applicaties naar de hybride cloud mogelijk te maken. 
Partners zijn nu in staat om onbevooroordeelde beoordelingen en aanbevelingen voor de plaatsing van workloads aan klanten te doen. Op dit moment zijn VMware-migraties beschikbaar, maar er komen nog meer mogelijkheden. 
De tool is beschikbaar voor partners die zijn geregistreerd bij het Professional Services Centre of Expertise.

Ondertussen zijn er nieuwe consulting services uitgebreid voor HPE Aruba Networking partner praktijkontwikkeling, waaronder business planning en service discovery workshops voor solution providers en managed service providers, rondleidingen over het ontwikkelen van NaaS of HPE Aruba Networking as a Service business plannen, en een nieuwe practice acceleration tool om partners te helpen de kracht en volwassenheid van hun HPE Aruba Networking NaaS managed services praktijk te beoordelen. 

Deze diensten zijn beschikbaar voor partners die zijn ingeschreven in het Customer Success of Managed Services Center of Expertise.

HPE Aruba Networking partner sales resources en training omvatten een nieuwe results-based selling webinar serie, bijgewerkte service training en playbook, en een customer success partner lifecycle campagne ontworpen om partners te incuberen van onboarding tot accreditatie. Deze middelen zijn beschikbaar voor partners die zijn ingeschreven in het As-a-Service Expertisecentrum.
 
"HPE Partner Ready Vantage is een game changer voor partners die winstgevende mogelijkheden willen creëren in professional services, managed services en customer success," vat Simon Ewington, Vice President of Worldwide Channel & Partner Ecosystem bij HPE, samen. 
"Partners kunnen nu gebruikmaken van HPE's intellectuele eigendom, tools en middelen om bedrijfsgroei te stimuleren en de omzet te verhogen binnen het HPE GreenLake services portfolio, omdat klanten naar hen kijken om oplossingen in te zetten om hun informatie en data te verbeteren en te beheren."

Nieuwe kwalificaties 

Nieuwe kwalificaties 

De HPE kwalificaties zijn uitgebreid met een reeks leeractiviteiten die partners in staat stellen hun eigen oplossingen te promoten en meer zichtbaarheid van hun aanbod te creëren. Het nieuwe raamwerk legt meer nadruk op partners die HPE technologie begrijpen en hoe deze toe te passen op een verscheidenheid aan uitdagingen van klanten. Partnervaardigheden zullen nu end-to-end zijn, inclusief technische, commerciële, oplossingen- en branche-expertise, wat partners de keuze biedt om hun traject te ontwikkelen dat past bij hun specifieke bedrijfsmodel.


Als gevolg hiervan stelt HPE een aantal competenties beschikbaar aan partners die zijn afgestemd op HPE's Edge, Hybrid Cloud en AI-strategie. Deze competenties zijn ook beschikbaar voor HPE Partner Ready en HPE Partner Ready for Networking partners, met meer competenties aangekondigd in 2024.
 
Show More
Back to top button
Close
Close