Koen Segers treedt aan als Managing Director van Dell Technologies België en Luxemburg

Het IT-bedrijf heeft Koen Segers benoemd tot Managing Director voor België en Luxemburg. Zijn strategie zal bestaan uit het stimuleren van duurzame ontwikkeling, diversiteit en inclusie door de kracht van technologie.

post-image-3
Koen Segers stond de voorbije drie jaar aan het hoofd van de distributieactiviteiten van Dell in België en Luxemburg. Hij volgt Arnaud Bacros op, die nu verantwoordelijk is voor de distributieactiviteiten van Dell in West-Europa.

Als Managing Director wil hij lokale klanten en partners helpen hun digitale transformatie en bedrijfsdoelen te bereiken door middel van technologieën zoals 5G, kunstmatige intelligentie, cyberbeveiliging, edge en multicloud.

Koen Segers zal ook de bijdrage van het team aan de ESG-strategie van Dell aansturen, die gericht is op het stimuleren van duurzaamheid, het cultiveren van diversiteit en inclusie en het transformeren van levens door de kracht van technologie.
 
"Ik ben vereerd om de rol van Managing Director op me te nemen op zo'n kritiek moment voor onze sector", zegt Koen Segers. "Ik kijk ernaar uit om onze klanten en partners te blijven ondersteunen met toonaangevende oplossingen die digitale transformatie versnellen en innovatieve doorbraken stimuleren.""
 
Show More
Back to top button
Close
Close