Een nieuwe krachtige firewall voor bedrijven

Zyxel Networks lanceert een nieuwe geavanceerde security firewall oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven. Apparaten met drievoudige prestaties en multi-gigabit snelheden.

post-image-3
Nu bedrijven hun apparaten en netwerken upgraden naar multi-gigabit snelheden, moeten ze op zoek naar 'firewalls' die gelijkwaardige prestaties kunnen leveren. 

Met dit in gedachten lanceert Zyxel Networks de USG FLEX H-serie, met een triple-performance firewall, VPN en unified threat management, gecombineerd met multi-gigabit snelheden variërend van 1G en 2,5G tot 10G. 
Sommige modellen zijn voorzien van Power over Ethernet (PoE) met een stroomverbruik tot 30W. Hierdoor kunnen apparaten zoals 5G-routers (FWA710) en 6E WiFi-toegangspunten van stroom worden voorzien, wat zorgt voor naadloze draadloze connectiviteit en minder netwerkbekabeling. 
Daarnaast zijn er softwaregedefinieerde Ethernet-poorten aanwezig, die voorheen alleen te vinden waren in netwerkproducten voor grote ondernemingen. Dit geeft het MKB meer flexibiliteit (selecteerbaar LAN/WAN) en ondersteunt een grotere verscheidenheid aan netwerkconfiguraties.
 
"De USG FLEX H-serie biedt het MKB ongeëvenaarde prestaties, verbeterde beveiliging en een vereenvoudigde gebruikerservaring. Daarnaast garandeert het een effectieve bescherming van hun waardevolle digitale bestanden," legt Peter van der Putten, Head of Channel Benelux bij Zyxel Networks, uit.

De verdediging omvat sandboxing, anti-malware, DNS/IP/URL-filtering, IPS (Intrusion Prevention System) en applicatiepatrouillering. Daarnaast ondersteunen de firewalls veelgebruikte VPN-protocollen, zoals IKEv2/EAP en SSL VPN, op meerdere OS-platforms, allemaal gedekt door één Zyxel Networks SecuExtender VPN Client licentiesleutel.
 
Om de taken van netwerkbeheerders verder te vereenvoudigen, biedt de USG FLEX H-serie zowel standalone als centraal beheerde bescherming via de Zyxel Networks Nebula Cloud. 
"Hierdoor kunnen beheerders apparaten snel onboarden met de Nebula-applicatie en het netwerk beheren door naadloos te schakelen tussen het Nebula-controlecentrum en de GUI van het apparaat." 
Het resultaat is veilige verbindingen en gecentraliseerd beheer van bedrade en draadloze apparaten en beveiligingsfuncties, allemaal vanuit één omgeving.

De USG FLEX H-serie is ontwikkeld met een focus op gebruikerservaring en is uitgerust met een nieuw besturingssysteem: uOS. Dit systeem biedt een eenvoudige, moderne en intuïtieve interface. Het verbetert de gebruiksvriendelijkheid en versnelt de reactietijd van het systeem bij het beheren van complexe configuraties. Het grafische dashboard biedt ook een duidelijk en uitgebreid overzicht van het gehele netwerkbeveiligingslandschap, zodat netwerkbeheerders snelle en weloverwogen beslissingen kunnen nemen om tijdig te reageren op bedreigingen.
 
De USG FLEX H-serie bestaat uit zes modellen om te voldoen aan de uiteenlopende eisen van het MKB. De gebundelde versie bevat een Gold Security Pack-licentie van een jaar, met diensten als sandboxing, reputatiefiltering, Nebula Pro Pack, SecuReporter en nog veel meer. Alle modellen zijn vanaf eind oktober 2023 verkrijgbaar bij Zyxel Networks partners.

www.zyxel.com/USGFLEX-500Hhttp://www.zyxel.com/USGFLEX-500H
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close