Nieuwe flexibele betaaloplossingen voor IT-partners

De Amerikaanse IT-multinational TD Synnnex lanceert een nieuwe reeks "flexibele" betaaloplossingen in Frankrijk. Zakelijke partners kunnen hun klanten nu meer betalingsmogelijkheden bieden tijdens de aankoopfase.

post-image-3
De nieuwe Belgische entiteit TD Synnex Capital, de financiële tak van TD Synnex, heeft een nieuwe reeks financiële en leasediensten geïntroduceerd om klanten flexibelere betalingsmogelijkheden te bieden.

"Deze diensten zijn ontworpen om volledig te worden geïntegreerd in de verkoopbeweging van het kanaal, waardoor het aanbieden van financieringsopties als onderdeel van het verkoopproces wordt vereenvoudigd", legt het bedrijf uit. 

"We zijn verheugd om de lancering van onze leasing- en financieringstak in België aan te kondigen voor onze partners en verkopers die hun klanten ondersteunen op hun reis naar digitale transformatie. Door flexibelere betalingsmogelijkheden aan te bieden, hebben onze partners meer manieren om hun producten- en dienstenportfolio te verkopen", zegt Patrick Steenssens, Senior Vice President Benelux bij TD Synnex.

Volgens het bedrijf kunnen reseller- en vendorpartners hun klanten nu betalingsoplossingen aanbieden op transactiebasis, d.w.z. programmatisch.

Het nieuwe lease- en financieringsaanbod is gebaseerd op een 'Tech-as-a-Service' betalingsoplossing die vanaf het begin voor de volledige termijn wordt gefinancierd, "waardoor het kredietrisico voor de resellerpartner wordt geëlimineerd en de klant meer waarde krijgt".
Hierdoor kunnen partners technologieoplossingen aanbieden met lage maandelijkse, jaarlijkse of driemaandelijkse betalingen over een vooraf bepaalde periode. "Dit helpt klanten bij het beheren van hun activa, maar levert ook voordelen op voor de partner door hun kredietcapaciteit te vergroten en een voorspelbare vernieuwingscyclus op te zetten."

Vragen over deze service kunt u sturen naar Capital.belux@tdsynnex.com. 

www.TDSYNNEX.com
 
Show More
Back to top button
Close
Close