Check Point onthult dubbel zo snelle beveiligingsoplossing

Check Point Software Technologies heeft Quantum SASE gelanceerd, een technologie die is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van ondernemingen aan een uniforme gebruikerservaring, vereenvoudigd SASE-beheer en veilig browsen.

post-image-3
90% van de bedrijven opereert tegenwoordig in een omgeving met meerdere clouddiensten, waarbij ze overgaan van internetbeveiliging op locatie naar internetbeveiliging in de cloud.
Maar in beide gevallen wordt al het verkeer omgeleid naar één locatie voor inspectie, waardoor gebruikers te maken krijgen met latentie. 
De Quantum SASE oplossing wil dit probleem oplossen met een hybride aanpak die de bescherming van directe internettoegang op het apparaat combineert met de mogelijkheid om inspectie in de cloud te gebruiken wanneer dat nodig is. Het resultaat is internetbeveiliging die twee keer zo snel is als andere oplossingen op de markt. 

De nieuwe oplossing van Check Point Software Technologies "versterkt de Infinity-architectuur met een verenigde Secure Access Service Edge (SASE)-oplossing die twee keer de snelheid van internetbeveiliging, volledig geïntegreerde Zero Trust-toegang en veilige SD-WAN met toonaangevende dreigingspreventie levert", zegt Amit Bareket, vice president Security Service Edge bij Check Point Software Technologies. 

De hybride SASE-oplossing van de leverancier bestaat uit drie kernelementen: netwerkbeveiliging op het apparaat, netwerkbeveiliging in de cloud en een uniforme beveiligingsgateway met geïntegreerde SD-WAN- en IoT-beveiliging. 
Dit alles met internetbeveiligingsprestaties die twee keer zo snel zijn als de markt en veilige toegang voor zowel externe gebruikers als satellietkantoren, versterkt door netwerkbeveiliging in de cloud en op het apparaat. 

Quantum SASE is gericht op het maximaliseren van de waarde van Check Point's Infinity-architectuur, die onlangs werd erkend als leider in het Forrester Wave: Zero Trust Platform Providers 2023-rapport.
Show More
Back to top button
Close
Close