Een alles-in-één HR-platform voor intelligent personeelsbeheer

Deel lanceert een nieuwe assistent om bedrijven te helpen betere HR-praktijken te implementeren en personeelsgegevens effectiever te beheren. Zo werkt het.

post-image-3
Het nieuwe Deel IQ alles-in-één HR-platform is ontworpen om werkgevers, van kleine start-ups tot grote ondernemingen, eenvoudiger toegang te geven tot betrouwbare wereldwijde HR-informatie en -kennis.

Het IT-platform wordt ondersteund door OpenAI's ChatGPT en biedt toegang tot de wereldwijde kennisbank van Deel, die wordt gevoed door een intern team van 200 lokale HR-experts en juristen. Deze bronnen zijn ontworpen om elke organisatie te voorzien van gedegen HR-expertise.

Concreet kunnen bedrijven die Deel IQ gebruiken nauwkeurige informatie krijgen over lokale wetten en best practices in meer dan 150 landen over de hele wereld en de kennisbank van Deel gebruiken om ervoor te zorgen dat al hun werknemers voldoen aan de regelgeving, waar ze ook wonen.

Daarnaast kunnen werkgevers Deel IQ ook gebruiken om snelle en bruikbare gegevens rechtstreeks uit hun eigen bedrijfsgegevens te verzamelen via het Deel platform, zoals de totale personeelskosten of het aantal werknemers in bepaalde vaardigheidsgebieden. 
Op basis van deze personeelsgegevens kunnen bedrijven direct rapporten genereren om waardevolle inzichten te krijgen in hun teams zonder afhankelijk te zijn van handmatige rapportageprocessen op basis van spreadsheets.

"Met Deel IQ hebben bedrijven eenvoudig toegang tot betrouwbare wereldwijde HR-informatie, maar ook tot informatie uit hun eigen personeelsgegevens", legt Dennis Valkema, General Manager Benelux bij Deel, uit. 

Deel IQ biedt een overzicht van contract- en facturatiegegevens, terwijl de veiligheid wordt gewaarborgd door meerdere beschermingsniveaus. Toegang tot de AI en database is beperkt tot Deel's Virtual Private Cloud (VPC) omgeving, zodat gegevens niet publiekelijk worden gedeeld. 
Het platform wordt beschermd door toegangscontrole, die ervoor zorgt dat alleen gebruikers met de benodigde rechten toegang hebben tot de gegevens. 
Deel IQ is momenteel beschikbaar als bètaversie voor Deel-klanten.
Show More
Back to top button
Close
Close