Dynatrace werkt samen met Deloitte België om nieuwe beveiligingsdiensten aan te bieden

Het IT-bedrijf is een partnerschap aangegaan met Deloitte Consulting & Advisory om uitgebreide diensten op het gebied van observability en beveiliging aan te bieden om tegemoet te komen aan de groeiende behoeften van lokale bedrijven.

post-image-3
De observability praktijk van Deloitte België zal gebruik maken van het Dynatrace platform om hybride en multi-cloud observability, causale AI, automatisering en applicatiebeveiligingsmogelijkheden te implementeren om klanten te ondersteunen bij hun digitale transformatie.

Door Deloitte's expertise in clouddiensten te combineren met Dynatrace's observabiliteits- en beveiligingsplatform, willen de twee partners bedrijven helpen om bruikbare inzichten te verwerven, hun digitale transformatie te versnellen en een holistische kijk op hun omgevingen te krijgen.
 
Complexe multi-cloudomgevingen genereren een indrukwekkende hoeveelheid gegevens. Het doel van observability is dan ook om deze verschillende omgevingen uitputtend te monitoren en analyseren om problemen tijdig en proactief op te sporen en op te lossen, en om de optimale efficiëntie en betrouwbaarheid van systemen in cloudomgevingen te garanderen.
 
Een rapport van Global CIO herinnert ons eraan dat de explosie van gegevens die worden geproduceerd door cloud-native technologie-infrastructuren de menselijke capaciteit te boven gaat. In feite zegt 77% van de CIO's dat hun IT-omgeving één keer per minuut of meer verandert. Als gevolg hiervan zijn robuuste observability-oplossingen nodig om met deze transformatie om te gaan.
 
 "De observability-oplossingen van Dynatrace zijn de beste op het gebied van observeerbaarheid. Dankzij dit partnerschap is Deloitte strategisch gepositioneerd om zijn klanten te helpen hun digitaliseringsprocessen efficiënter te maken en de ruimte te creëren voor echte bedrijfsinnovatie," vertelt Bram De Schouwer, Partner bij Deloitte België.
 
 "Met Deloitte hebben we een uitstekende partner in België om te voldoen aan de vraag van klanten naar operational engineering en observability excellence," voegt Frank Baars, Regional Manager Benelux bij Dynatrace, toe.
Show More
Back to top button
Close
Close