NTT genoemd als "belangrijke speler" door IDC

Het IT-bedrijf is een "belangrijke speler" genoemd door IDC MarketScape. Een rapport dat aanbieders van beheerde IoT-connectiviteit wereldwijd evalueert.

post-image-3

Het IT-bedrijf is uitgeroepen tot een van de Major Players in het IDC MarketScape-rapport, dat 17 dienstverleners evalueert op basis van kwaliteitscriteria zoals wereldwijde aanwezigheid, bedrijfsgroei, mate van innovatie en dienstverlening. 
 
"We streven ernaar onze IoT-mogelijkheden voortdurend te verbeteren om aan de eisen van klanten te voldoen, de gebruikerservaring te verbeteren en te bouwen aan een meer verbonden toekomst voor iedereen", aldus Devin Yaung, Senior Vice President, Group Enterprise IoT Products and Services bij NTT Ltd. 

"Genoemd worden als een van 's werelds toonaangevende IoT-dienstverleners is een belangrijke erkenning voor ons. Het onderstreept ons streven om onze klanten consequent te voorzien van de beste IoT-diensten op de markt.
 
NTT beschikt over een uitgebreide set mogelijkheden op wereldwijde schaal, ondersteund door private 5G-netwerkconnectiviteit en een as-a-Service-benadering van duurzaamheid. Klanten die profiteren van NTT's beheerde IoT-connectiviteit kunnen ook profiteren van het uitgebreide partnernetwerk, dat bedrijven omvat die zich, net als Cisco, volledig richten op het voldoen aan de behoeften van ondernemingen. 
?
NTT is een dochteronderneming van NTT DATA, een IT-dienstverlener met een waarde van 30 miljard dollar, en is een bedrijf dat actief is op het gebied van technologie-infrastructuur en -diensten en meer dan 75% van de Fortune Global 500 en 80% van de Fortune Global 100 bedient.
Show More
Back to top button
Close
Close