Insight breidt zijn aanbod van beheerde cloudservices uit

De IT-integrator lanceert een nieuw dienstenaanbod dat is ontworpen om het gebruik van multi-cloudomgevingen door bedrijven te vereenvoudigen.

post-image-3
Insight heeft onlangs zijn dienstenportfolio uitgebreid met een nieuw wereldwijd managed cloud-aanbod dat is ontworpen om het gebruik van de cloud door bedrijven te vereenvoudigen.

Specifiek zijn de Insight Managed Cloud Services ontworpen om IT-teams te ontlasten van cloudbeheer en de prestaties en gebruikerservaring voor Microsoft Azure-omgevingen te optimaliseren. 

De nieuwe diensten bieden ook uitbreidingsopties voor een multi-cloudaanpak, waaronder Amazon Web Services en Google Cloud Platform. 
De technische ondersteuningscentra van Insight zijn strategisch gepositioneerd over de hele wereld om toegang te bieden tot deskundige technici voor 24/7 monitoring, uitgebreide data- en endpointbescherming en snelle, nauwkeurige probleemoplossing.
 
"Als integrator van digitale oplossingen fungeren we als strategische voorkeurspartners om bedrijven te helpen hun meest ambitieuze doelen te bereiken. Het nieuwe Managed Cloud Services-aanbod is ontworpen om bedrijven te helpen hun overstap naar de cloud te versnellen door meer flexibiliteit in het beheer van cloudgerelateerde kosten," zegt Stan Lequin, President van Insight Solutions. 

"We zijn verheugd dat we onze Insight Managed Cloud Services wereldwijd kunnen aanbieden", zegt Karen McLaughlin, Senior Vice President, EMEA Services and Global Centers of Excellence Services Operations. "Dit betekent dat organisaties over de hele wereld kunnen profiteren van een efficiënt beheerde Azure-infrastructuur.

Volgens het jaarlijkse Insight Digital Transformation Report van Foundry "heeft 86% van de bedrijven het afgelopen jaar te maken gehad met een technische schuld. Het beheren van de kosten van cloud, beveiliging en migratie van legacy-infrastructuur kan IT-teams overbelasten. De Managed Cloud Services van Insight bieden end-to-end ondersteuning en een eenvoudig prijsmodel om aan veel van de bedrijfsdoelstellingen te voldoen.
Show More
Back to top button
Close
Close