Nieuwe groeiambities bij OutSystems

De uitgever van applicaties heeft Harmen Hoogwout benoemd tot Regional Vice President voor Noord-Europa. Hij wordt verantwoordelijk voor de strategische groei van de markt in de Benelux en Noord-Europa.

post-image-3
Met een solide carrière in de IT-sector en uitgebreide ervaring in sales en management, heeft Harmen Hoogwout uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van groeistrategieën en het uitbreiden van de activiteiten van OutSystems in verschillende markten. 

In zijn vorige rol bij het bedrijf was Harmen verantwoordelijk voor verschillende verkoopteams in Noord-Europa. 
Voordat hij bij OutSystems kwam, bekleedde hij verschillende managementfuncties bij toonaangevende bedrijven, waaronder SUN Microsystems, Mansystems en BMC Software.
 
In zijn nieuwe rol zal de nieuwe Vice President zich richten op het ontwikkelen van groeistrategieën en het leiden van teams om de positie van OutSystems' low-code ontwikkelingsplatform in de regio's Noord-Europa en de Benelux te versterken. 
Om dit te bereiken wil hij de sterke punten van de verschillende markten combineren en intelligente samenwerkingen aanmoedigen.

"Ik kijk ernaar uit om samen te werken met onze partners om het succes van OutSystems in Noord-Europa en de Benelux te vergroten," zei Harmen. 
"In Nederland hebben we al veel organisaties geholpen om hun innovatie structureel te versnellen met behulp van ons low-code ontwikkelplatform.

Hij voegde eraan toe: "We hebben grote vooruitgang geboekt in de financiële sector en de retailsector. Onze samenwerking met de grootste zorgverzekeraar van België is daar een goed voorbeeld van. Ik wil deze strategie voortzetten in de Scandinavische landen zodat we samen kunnen blijven innoveren en groeien. Daarom wil ik samenwerken met de managers van onze lokale partners om de bekendheid van ons platform te vergroten.
Show More
Back to top button
Close
Close