Kris De Ryck wordt CEO van Isabel Groep

De fintech heeft Kris De Ryck aangetrokken als CEO. Hij wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling en consolidatie van de positie van het bedrijf op het gebied van betalingen, digitalisering en data.

post-image-3
De afgelopen zes jaar heeft Isabel Group onder leiding van Jean de Crane zijn activiteiten gediversifieerd naar verschillende marktsegmenten zoals de digitalisering van boekhoudprocessen, multibanking en digitale facturatie. 
De voorganger van Kris De Ryck blijft aan boord als adviseur van de commerciële divisie met dochterondernemingen Clearfacts, Codabox en Clearnox.  
Kris De Ryck heeft uitgebreide ervaring in fintech, met name bij Bancontact, Batopin en itsme.

"Met onze strategische focus en de komst van Kris De Ryck streven we naar een parallelle groei van onze positie in de markt van interbancaire diensten", zegt Bram Somers, voorzitter van Isabel Group.

Bedrijven gebruiken de technologieën van Isabel Groep om de toegang tot verschillende bankrekeningen te bundelen. 
De financiële sector gebruikt de authenticatie- en beveiligingsoplossingen van het bedrijf en de verschillende dataplatformen. 
Een tweede tak van Isabel Group ontwikkelt software die het beheer van boekhoudkundige en andere financiële processen vereenvoudigt voor bedrijven en boekhoudkantoren.
Show More
Back to top button
Close
Close