Trend Micro consolideert zijn "Vision One"-platform voor cyberbeveiliging

Het bedrijf heeft zojuist zijn uniforme cyberbeveiligingsplatform verbeterd om bescherming en detectie te verbeteren en beveiligingsactiviteiten op één console te vereenvoudigen. "Vision One" omvat risicobeheer voor e-mail, endpoints, servers, cloud workloads, IoT en 5G.

post-image-3
Cyberbeveiligingsspecialist Trend Micro heeft zijn "Vision One"-platform verbeterd om de risico's van een groeiend aanvalsoppervlak beter te kunnen beheren. 

Met het nieuwe aanbod kunnen aanvalpreventie, detectie en respons voor endpoints, servers, cloudworkloads en SaaS- en on-premise datacenters vanuit één console worden beheerd. Het vergemakkelijkt ook het beheer van beveiligingsincidenten op het aanvalsoppervlak, naast de XDR-diensten die zijn inbegrepen.
 
Deze ontwikkeling illustreert de wens van Trend Micro om een 360°-benadering van cyberbeveiliging en geautomatiseerd beheer vanuit één console te bieden.
 
"De toenemende complexiteit van IT stelt ongekende eisen aan teams en biedt cybercriminelen meer mogelijkheden om te infiltreren in een steeds groter aanvalsoppervlak. Als antwoord op deze uitdaging willen onze klanten de beveiliging vereenvoudigen zonder aan efficiëntie in te boeten", zegt Kevin SIMZER, COO bij Trend Micro.
 
Met het uniforme platform van Trend Vision One hebben klanten toegang tot meerdere mogelijkheden, zoals toonaangevende native XDR, om beveiligingsactiviteiten te optimaliseren en te harmoniseren en tegelijkertijd de bescherming, schaalbaarheid en prestaties van hun IS te verbeteren. Deze aanpak stelt teams in staat het aanvalsoppervlak holistisch te beheren, inclusief en voorbij de endpoint, voor een snellere en nauwkeurigere verdediging tegen bedreigingen en risicobeheer.

Trend Vision One is nu beschikbaar op de AWS Marketplace. Trend Vision One is ontworpen voor naadloze integratie in AWS-omgevingen en biedt organisaties een cyberbeveiligingsplatform voor de bescherming van hun cloudworkloads. Het biedt geavanceerde mogelijkheden voor het opsporen van bedreigingen en diepgaande informatie, waardoor een veerkrachtige verdediging tegen zich ontwikkelende bedreigingen wordt gewaarborgd.

Trend Micro is sinds 2022 gepositioneerd in de categorie 'Leader' van het Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms. Trend Micro staat ook al vijf jaar op rij op de eerste plaats in IDC's Cloud Workload Security Market Share.
Show More
Back to top button
Close
Close