Axis onthult nieuwe gecentraliseerde audiobeheerdienst

De specialist in netwerkvideo lanceert "Audio Manager Center", een nieuwe hybride cloudservice waarmee klanten audiosystemen op afstand kunnen beheren. Het is een uitbreiding van de Axis Audio Manager Edge audiobeheersoftware.

post-image-3
Met de nieuwe Audio Manager Center-oplossing van Axis kunnen gebruikers audio-inhoud op meerdere locaties configureren, bekijken en bijwerken vanaf een centraal dashboard.
Dit maakt het eenvoudig om aankondigingen, achtergrondmuziek en commercials te plannen en te beheren. 

Dankzij de scheduler-functie kunnen deze handelingen in verschillende tijdzones en locaties worden uitgevoerd, zonder downtime. Indien nodig kunnen toegangsautorisaties ook op tijdelijke of permanente basis worden toegekend aan locaties of personen om flexibel te kunnen reageren op veranderende situaties. 

De nieuwe oplossing verlaagt dus de werklast en daarmee de totale kosten van het systeem. Het elimineert ook een reeks foutmeldingen die vaak optreden bij het coördineren van verschillende locaties. 

"Het beheer van audiosystemen is vaak erg complex, vooral wanneer het consistent moet zijn tussen verschillende locaties. Aankondigingen, achtergrondmuziek en reclameboodschappen zijn echter essentiële elementen als het gaat om de winkelervaring", zegt Edwin Beerentemfel, Sales Manager Benelux bij Axis Communications. 

"Met Axis Audio Manager Center bieden we bedrijven een flexibele, cloudgebaseerde oplossing voor het gecentraliseerde beheer van hun audiosystemen, ongeacht locatie of tijdzone," besluit Beerentemfel.
Show More
Back to top button
Close
Close