Samsung onthult nieuwe 5K-monitor

Samsung breidt zijn ViewFinity-monitorreeks uit met de release van de 27-inch ViewFinity S9. Het nieuwe scherm is geoptimaliseerd voor grafisch ontwerp en fotografie. Het bevat ook Smart TV-toepassingen. De S9 kreeg een eervolle vermelding bij de 2023 CES Innovation Awards.

post-image-3
Samsung breidt zijn ViewFinity-monitorreeks uit met de wereldwijde lancering van de 27-inch ViewFinity S9 (model S90PC). 
De lancering van de S9 versterkt het assortiment hoge-resolutie monitoren van de fabrikant en volgt op de lancering van de ViewFinity S8 (model S80PB) in juni 2022, die al was voorzien van Ultra High Definition (UHD) resolutie. 

De S9 heeft een 27-inch scherm met 5K-resolutie (5120 x 2880) en een werkruimte die 50% groter is dan die van andere UHD-monitoren. 
Met 99% DCI-P3 en 218 PPI (pixels per inch) levert de ViewFinity S9 kleuren die meer verzadigd en levendiger zijn dan ooit, met scherpere details. Bovendien maakt de helderheid van 600 cd/m2 het eenvoudig om in vrijwel elke lichtomgeving te werken.
 
Bovendien maakt de S9 voor het eerst gebruik van Smart Calibration via de smartphone. Dit betekent dat gebruikers het scherm heel eenvoudig, precies en wanneer ze maar willen kunnen aanpassen, zonder dat ze dure en complexe kalibratieapparatuur nodig hebben (dankzij de SmartThings app).
Eenmaal gekalibreerd kunnen ze een rapport raadplegen met gedetailleerde informatie over de gemaakte aanpassingen en de nauwkeurigheid van de Delta E-kleuren.

De S9 biedt ook TUV-gecertificeerde Intelligent Eye Care-functies om vermoeidheid van de ogen te verminderen, zelfs bij langdurig gebruik. 

Het beeldscherm biedt veelzijdige aansluitmogelijkheden voor Mac- en Windows PC-gebruikers, met Thunderbolt 4-, mini DisplayPort- en USB-C-ingangen. 
Dankzij de compatibiliteit met Thunderbolt 4 kunnen gebruikers apparaten opladen tot 90 W en gegevens betrouwbaar overbrengen met snelheden tot 40 Gbps.
De monitor is voorzien van een geïntegreerde 4K camera, die wordt aangesloten via een pogo pin zonder extra kabels of apparatuur. 

Ingebouwde Smart TV-toepassingen bieden een complete tv-ervaring wanneer het tijd is om over te schakelen op entertainment na het werk. Directe toegang tot populaire streaming apps en programma's zonder dat er een aparte pc nodig is, ingebouwde luidsprekers met Adaptive Sound+ dat automatisch het geluidsniveau aanpast en een afstandsbediening maken dit een veelzijdige monitor voor zowel werk als ontspanning.
Show More
Back to top button
Close
Close