Zyxel Networks maakt sterke comeback in België

De netwerkbeveiligingsspecialist breidt zijn verkoopteam uit met de komst van Jihane Abid als Distribution Ecommerce Manager Benelux.

post-image-3
Zyxel Networks heeft Jihane Abid aangesteld als Distribution Ecommerce Manager Benelux. Deze aankondiging van de leverancier van veilige netwerkoplossingen volgt op een eerdere uitbreiding van het verkoopteam eerder dit jaar. 

Jihane Abid heeft uitgebreide ervaring in de IT-markt en bekleedde eerder verschillende sales management functies bij G Data CyberDefense. 

"We kennen Jihane al lange tijd als een zeer capabele vrouw met grote sales- en marketingexpertise", zegt Peter van der Putten, Head of Channel Zyxel Benelux, over de terugkeer van Jihane.

"Het is ongelooflijk leuk om terug te zijn in het bedrijf dat ik 10 jaar geleden verliet. Er is veel veranderd bij Zyxel. We richten ons nu op het midden- en kleinbedrijf", aldus Jihane Abid.

De komende tijd zal Jihane zich met name richten op e-commerce. Zyxel verkoopt via distributeurs, value-added resellers en natuurlijk online kanalen. "We richten ons de komende tijd op het uitbreiden van ons verkoopkanaal door samen te werken met nog meer value-added resellers en online resellers."

Jihane Abid is genomineerd voor de Dutch-IT Channel Awards in de categorie Sales Manager of the Year 2022.
Show More
Back to top button
Close
Close