Crosscall bekroond met goud in "Android Enterprise Partner Programma"

De fabrikant van duurzame smartphones en tablets is bekroond met de gouden badge in het Android Enterprise Partner Programma. Dit initiatief is ontworpen om de toewijding van het bedrijf aan te tonen voor het leveren van hoogwaardige, veilige producten die voldoen aan de mobiliteitsbehoeften van professionals.

post-image-3
Crosscall, de fabrikant van ultrabestendige en duurzame smartphones en tablets, is zojuist bekroond met de gouden badge in het Android Enterprise Partner-programma. Het is de enige Franse fabrikant die deze onderscheiding heeft ontvangen. 

Het Android Enterprise Partner programma is opgezet door Google om bedrijven te ondersteunen die mobiele apparaten willen aanschaffen. 
Dit initiatief maakt het makkelijker voor IT-managers om gespecialiseerde partners te vinden die met succes de Android Enterprise verkoop- en technische training hebben afgerond en die ook hebben aangetoond specifieke technische oplossingen te kunnen implementeren.

"Crosscall rust een groot aantal professionals uit in alle sectoren die de duurzaamheid in combinatie met de prestaties en robuustheid van haar producten waarderen, zoals SNCF-agenten en de politie en gendarmerie," aldus Crosscall. 

Dankzij de verschillende voordelen die inherent zijn aan de oplossingen van de Franse fabrikant, heeft het merk zich de afgelopen jaren kunnen profileren als marktleider op het gebied van mobiele telefonie.
Show More
Back to top button
Close
Close