Steven Vindevogel wordt hoofd van de divisie Mobile Solutions van Panasonic Europe

De Belg Steven Vindevogel is benoemd tot hoofd van de divisie Mobile Solutions Europe van Panasonic. Hij zal zich richten op de groei van de oplossingen van het bedrijf en de duurzaamheid van de aangeboden oplossingen.  

post-image-3
Panasonic Connect Europe heeft de aanstelling aangekondigd van Steven Vindevogel als hoofd van de divisie Mobile Solutions Europe. 
Zijn doel zal zijn om de positie van Panasonic Toughbook als toonaangevende Europese fabrikant van robuuste mobiele computers te consolideren, terwijl hij het aanbod van oplossingen blijft uitbreiden met een verhoogde focus op duurzaamheid.
Steven volgt Daichi Kato op die gepromoveerd is tot General Manager van de Panasonic Avionics Business Unit in Japan.

"De digitalisering van de mobiele beroepsbevolking opent nieuwe mogelijkheden voor onze klanten in de transport-, logistieke, productie- en supply chain-sectoren. Klanten hebben een mobiele IT-partner nodig die hen gedurende de hele levenscyclus van hun apparaten kan ondersteunen en hen kan helpen concurrerend te blijven. Dat is waar wij ons op richten," zegt Steven Vindevogel. 

Steven gaf onlangs leiding aan de ontwikkeling van Toughbook's A tot Z oplossingen, een portfolio van diensten die ondersteuning op maat bieden aan bedrijven op het gebied van robuust mobiel computergebruik, van applicatieontwikkeling op maat tot voorspellend onderhoud. 
"Nu IT-budgetten krimpen en duurzaamheid een belangrijke factor wordt in zakelijke beslissingen, willen mobiele gebruikers er zeker van zijn dat ze betrouwbare, toekomstgerichte investeringen doen," legt Steven Vindevogel uit. 

Voordat Steven bij Panasonic aan de slag ging als Business Manager in België, werkte hij voor andere technologiereuzen zoals Sony Ericsson en Packard Bell.
Show More
Back to top button
Close
Close