IT-bedrijf CTS betreedt de Belgische markt

De IT-dienstverlener, Google Cloud Partner in Europa, betreedt de Belgische markt. Stijn Floren heeft de rol van Sales Manager voor Belux op zich genomen.

post-image-3
Als belangrijke Google Cloud partner in Europa is IT-dienstverlener CTS voortdurend op zoek naar nieuwe markten om haar activiteiten uit te breiden. 
"België was de uitgelezen plaats, omdat er veel interesse is in Google Cloud en Workspace. De take-up rate voor Google Cloud in de Belgische publieke sector is bijvoorbeeld veel hoger dan in Nederland", aldus het bedrijf.

Dankzij deze uitbreiding worden Belgische klanten nu lokaal bediend en kan het team rekenen op regionale experts die eenvoudig inzetbaar zijn.
Concreet bevestigt het bedrijf dat het er al in geslaagd is om "4 klanten aan te trekken, waarvan 2 digital natives, evenals een retailer die nog maar aan het begin staat van zijn digitale transformatie".

CTS heeft "positieve steun gekregen van Google om het succes van Nederland te herhalen in België en kijkt uit naar toekomstige groeimogelijkheden". 
Google ziet de Benelux ook als een regio waar CTS door deze uitbreiding beter op kan inspelen. 

In België hoopt CTS de positie van Google als standaardpartner te versterken en een aantal grote contracten binnen te halen in de komende zes maanden.

"We hadden al langer de ambitie om uit te breiden naar België. Dit versterkt de positie van CTS in Europa en draagt ook bij aan het versterken van de datagedreven business door middel van AI. Onze eerste medewerker in België heeft zes jaar voor Google gewerkt. Met deze uitbreiding kunnen we het beste talent aantrekken", aldus Marcel Stolk, Country Manager Nederland bij CTS.

CTS is opgericht in 2008 en heeft inmiddels meer dan 200 mensen in dienst met kantoren in Utrecht, Manchester, Londen en Edinburgh.
Show More
Back to top button
Close
Close