VanRoey EuroSys opent nieuwe kantoren op Campus Houthalen

VanRoey en EuroSys bundelden onlangs hun krachten met de ambitie om hun leiderschap in de ICT-sector op de Belgische markt te vestigen. De verhuis omvat de volledige renovatie van de kantoren aan het Centrum-Zuid in Houthalen.

post-image-3
EuroSys opereert al tientallen jaren vanuit de kantoren in Houthalen, waar het is uitgegroeid tot een van de toonaangevende ICT-bedrijven in de regio. 
In januari jongstleden sloegen VanRoey en EuroSys de handen in elkaar met de ambitie om uit te groeien tot één van de toonaangevende spelers in de ICT-sector op de Belgische markt. Dit nieuwe hoofdstuk omvat nu een volledige renovatie van de kantoren om "een inspirerende en moderne werkomgeving te creëren die de creativiteit, samenwerking en productiviteit van de werknemers stimuleert".

"De nabijheid van mensen is een essentieel element van de vernieuwde omgeving. Het gebruik van hybride technologische hulpmiddelen verhoogt ook de efficiëntie van de werkzaamheden. Er zijn ook ruimtes gecreëerd voor teamvergaderingen, brainstormsessies en gesprekken met klanten. Bij het ontwerp van de gemeenschappelijke ruimten waar medewerkers kunnen ontspannen, elkaar kunnen ontmoeten en hun batterijen kunnen opladen, is bijzondere aandacht besteed aan het welzijn van de medewerkers", zegt Pat Van Roey, CEO van VanRoey | EuroSys.
Show More
Back to top button
Close
Close