Anlisa integreert Penneo en versnelt digitaal werken

De nieuwe samenwerking tussen de twee technologiebedrijven heeft als doel het aantal handmatige administratieve taken voor registeraccountants te verminderen door middel van intelligente automatisering.

post-image-3
De werkdruk op kantoor neemt elk jaar toe. Het is dus niet verwonderlijk dat steeds meer accountants hun repetitieve administratieve processen willen automatiseren. 
Om dit te bereiken heeft het Belgische Tim Inslegers de software Anlisa ontwikkeld, die value pricing introduceert in het accountantskantoor, een model gebaseerd op het aantal te verwerken documenten en het serviceniveau dat een klant wenst. 

Met Anlisa kan een registeraccountant eenvoudig offertes uitbrengen op basis van het verwachte aantal documenten en drie verschillende serviceniveaus voorstellen. De eindklant kiest vervolgens het pakket dat het beste bij hem past. "Het verdient de voorkeur om gebruik te maken van vaste maandelijkse termijnen, waardoor een stabiele en voorspelbare inkomstenstroom kan worden gegenereerd voor de accountant op een continue basis," adviseert het bedrijf.
 
Dankzij de samenwerking tussen Anlisa en Penneo kan de digitaliseringscirkel rond worden gemaakt: "de door Anlisa gegenereerde opdrachtbevestiging kan door de klant digitaal worden ondertekend via Penneo, waar ook ter wereld. Het is ook niet nodig om handmatig bij te houden welke offertes al zijn getekend en welke niet. De accountant heeft een compleet overzicht in een handig dashboard en het systeem genereert automatisch herinneringen als dat nodig is.
 
Hetzelfde geldt voor alle aanvullende opdrachtbrieven. Ook deze kunnen via Penneo digitaal ondertekend worden, de status wordt automatisch bijgehouden en het ondertekende document wordt direct digitaal op de juiste plek opgeslagen.
 
Penneo is nu stevig verankerd in de Belgische accountancysector. Vele professionals die Penneo Sign gebruiken, zijn in staat om het proces van controle en ondertekening van jaarrekeningen te vereenvoudigen.
Show More
Back to top button
Close
Close