Samsung Smart Monitor 2023 arriveert in België

De nieuwe "Smart Monitor" serie biedt meer productiviteit en maatwerk. De M8, M7 en M5 smart monitors zijn ontworpen om zich aan te passen aan de smaak en behoeften van gebruikers.

post-image-3
Samsung heeft de wereldwijde lancering van de Smart Monitor 2023 aangekondigd. "Met deze nieuwe reeks slimme monitoren leggen we de lat hoger. Vooral met het M8-model," zegt Evert Van Camp, Director Display bij Samsung Benelux. Een monitor op maat gemaakt voor entertainment, gaming, productiviteit en gebruikerscomfort.  

De 2023 Smart Monitor M8 profiteert van verschillende upgrades en verbeteringen ten opzichte van de vorige generatie: 4K-resolutie, HDR 10+ en 400nit helderheid, met toegang tot Smart Hub voor diensten als Prime Video, Netflix en YouTube. 
Zowel de M8 als de M7 ondersteunen kleurdekking tot 99% van het sRGB-kleurengamma om alle content in levendige kleuren weer te geven voor ontwerpers en creatieven.
 
De 2023-serie maakt werken op afstand veel eenvoudiger. De pc-vrije werkruimte maakt toegang op afstand mogelijk door pc's draadloos aan te sluiten en vervolgens te spiegelen. De M8 heeft een magnetische, afneembare camera die draadloze verbinding mogelijk maakt zonder extra aankopen. De SlimFit camera ondersteunt FHD-resolutie en biedt videoconferentiefunctionaliteit. 

Het is nu mogelijk om verbinding te maken met Google Meet en andere applicaties terwijl Auto Framing wordt gebruikt voor efficiëntere vergaderingen. Daarnaast is Multi View verbeterd, zodat het nu mogelijk is om Microsoft 365 en de Browser app op volledig scherm te gebruiken om het schakelen tussen applicaties te verminderen.
 
De interface van Smart Monitor 2023 is ook verbeterd. Er is bijvoorbeeld muis- en toetsenbordfunctionaliteit toegevoegd aan veel applicaties, waaronder SmartThings en Smart Hub. Je hebt nu volledige controle wanneer je door je favoriete content bladert, zonder dat je een afstandsbediening nodig hebt.
 
  
Bovendien kun je nu eenvoudig al je IoT-apparaten bedienen vanaf één monitor, dankzij de geïntegreerde IoT-hub met ondersteuning voor Zigbee en Thread. 
De M8 en M7 hebben ingebouwde spraakassistenten, waaronder Bixby en Amazon Alexa, zodat je de monitor met je stem kunt bedienen. Spraak in het verre veld wordt ook ondersteund in de M8- en M7-modellen, die een ingebouwde microfoon hebben zodat je rechtstreeks tegen de monitor kunt spreken.

Met de nieuwe functie Mijn inhoud, die beschikbaar is voor de hele Smart Monitor 2023-serie, hebt u snel toegang tot nuttige informatie. Wanneer de monitor in stand-by staat en een smartphone detecteert die is geregistreerd via Bluetooth Low Energy (BLE), licht het scherm op met uw eigen foto's, het weer en nog veel meer. De monitor keert terug naar de stand-bymodus wanneer de smartphone buiten bereik is.

Het volledige assortiment bestaat uit 9 veelzijdige monitoren die voldoen aan een breed scala van behoeften en voorkeuren. De Smart Monitor M8, M7 en M5 zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. 
Het M5-model is verkrijgbaar in 27 inch, het M7-model is verkrijgbaar in 27 inch en 32 inch en het M8-model is alleen verkrijgbaar in 32 inch. 
Het M8-model, met UHD-resolutie en 400nit helderheid, is verkrijgbaar in Warm White, Daylight Blue, Sunset Pink en Spring Green. 
Het M7-model met UHD-resolutie en 300nit helderheid is verkrijgbaar in Warm White, en het M5-model met Full HD-resolutie is verkrijgbaar in zwart of wit. De zwarte variant van de M70B blijft ook behouden, dus de M7 zal zowel in zwart als Warm White verkrijgbaar zijn.
 
De M8- en M7-modellen hebben een slank ontwerp (11,39 mm dik op het dunste punt). 
Dankzij de in hoogte verstelbare standaard met kanteloptie van de M8 kan de hoek naar wens worden aangepast, waardoor een opgeruimde omgeving ontstaat. Het scherm kan ook 90 graden worden gedraaid om vermoeidheid tegen te gaan bij het scrollen door lange bestanden.

Prijzen variëren van €219,00 tot €699, afhankelijk van het model.
Show More
Back to top button
Close
Close