Acronis onthult nieuwe oplossing om eindpuntbeveiliging te vereenvoudigen

Nieuwe geïntegreerde endpointdetectie-, respons- en back-upoplossing voor MSP's om massale toepassing van geavanceerde beveiligingsmogelijkheden mogelijk te maken.

post-image-3
De cyberbeschermingsspecialist heeft zijn nieuwe 'Acronis Advanced Security + Endpoint Detection & Response'-oplossing voor zijn Acronis Cyber Protect Cloud-platform onthuld. 

De tool biedt nieuwe functies zoals AI-gebaseerde aanvalsanalyse om de complexiteit te verminderen en workflows te vereenvoudigen voor bedrijven die zich steeds vaker tot MSP's wenden voor hun back-up- en beveiligingsbehoeften.

"Met de proliferatie van endpoints en de toenemende frequentie van cyberdreigingen, is EDR een cruciaal hulpmiddel geworden in de reactie op incidenten en de strijd om gegevens te beschermen. Maar oplossingen die moeilijk in te zetten en te onderhouden zijn, vormen een barrière", zegt Michael Suby, vice-president van security en trust research bij IDC. 
Maar "de beste oplossingen bieden de geavanceerde beveiliging van EDR en voldoen aan de behoeften van de IT-professionals die ze gebruiken. Dit betekent eenvoudige implementaties en snelle detectie, respons en herstel door AI en automatisering."

Volgens het bedrijf zou Acronis EDR "het breedste scala aan out-of-the-box herstelopties bieden die gebruik kunnen maken van integratie met Acronis Cyber Protect back-up en herstel, endpointbeheer en endpointbeveiligingsmogelijkheden". 
De oplossing is ontworpen voor managed service providers (MSP's) en stelt hen in staat om snel en eenvoudig beveiligingsincidenten te analyseren en te prioriteren, downtime te minimaliseren en bedrijfscontinuïteit te handhaven terwijl de veiligheid en bescherming van hun klanten wordt gewaarborgd.

Acronis EDR biedt met name geoptimaliseerde incidentanalyse om snel en eenvoudig beveiligingsincidenten en potentiële aanvallen te analyseren en prioriteren zonder afhankelijk te zijn van kostbare beveiligingsexpertise of vervelende processen.
En geïntegreerde beveiliging met back-up en herstel, voor de uitgebreide bescherming die essentieel is voor het minimaliseren van downtime en het behoud van bedrijfscontinuïteit in het geval van een aanval. Met andere woorden, het is een complete cyberbeschermingsoplossing in één agent die eenvoudig door MSP's kan worden ingezet.

Acronis EDR is beschikbaar als onderdeel van het Acronis Advanced Security + EDR Advanced-pakket. MSP's die meer gedetailleerde informatie of een één-op-één demonstratie met een serviceprovider willen, kunnen deze bronnen vinden op: https://go.acronis.com/security-edr-blog
Show More
Back to top button
Close
Close