Barracuda lanceert hoogwaardig SASE-platform

Het nieuwe SecureEdge platform biedt een complete Secure Access Service Edge (SASE) oplossing voor ondernemingen en managed service providers in de Benelux.

post-image-3
Barracuda Networks lanceert SecureEdge, een Secure Access Service Edge (SASE) oplossing voor veiliger werken op afstand. 
Het nieuwe platform wordt geleverd als een dienst en beschermt gebruikers, sites en IoT-apparaten. Hiermee kan elk apparaat, elke applicatie en elke cloud- of hybride omgeving verbinding maken.

Als geïntegreerde oplossing met Secure SD-WAN, Firewall-as-a-Service, Zero Trust Network Access en Secure Web Gateway-mogelijkheden zal Barracuda SecureEdge ondernemingen en MSP's in de Benelux naar verwachting in staat stellen hun beveiliging te verhogen en tegelijkertijd de kosten te verlagen. 

Volgens Gartner zal "80% van de grote ondernemingen tegen 2025 een strategie hebben om web, clouddiensten en privétoepassingstoegang te verenigen met behulp van een SASE/SSE-architectuur, tegenover 20% tegen 2021."

Volgens het bedrijf "vermindert het gebruik van een SASE-oplossing van één leverancier de kosten en verhoogt het de beveiliging. Het vermindert namelijk de noodzaak om aparte systemen aan te schaffen en verlaagt de interne en externe ondersteuningskosten. 

De belangrijkste use cases voor Benelux-klanten zijn:

-Meerlagige netwerkbescherming: consistente beleidshandhaving voor desktop- en externe gebruikers, geleverd in de cloud, op locatie of binnen een hybride omgeving.
Bescherming tegen webbedreigingen: bescherming tegen webbedreigingen, ongeacht de locatie van de gebruiker.
-Secure Remote Access: Biedt elke gebruiker veilig toegang tot elke toepassing en taak op afstand met Zero Trust Access-technologie. 
-Geoptimaliseerde cloud- en applicatietoegang: Geoptimaliseerde cloud- en applicatietoegang voor elke gebruiker of locatie met Secure SD-WAN-mogelijkheden.
 

SecureEdge faciliteert directe toegang tot applicaties voor thuis- en externe gebruikers met verplichte Zero Trust-verbindingen, URL-filtering en verkeersoptimalisatie om de capaciteit van gedeelde internetverbindingen te maximaliseren. 

"Barracuda's nieuwe SecureEdge-platform biedt ondernemingen en MSP's een SaaS-oplossing die het eenvoudig maakt om werk op afstand te beveiligen. Het optimaliseert ook de beveiliging en verlaagt de kosten", zegt Tim Jefferson, SVP, Engineering for Data, Network, and Application Security bij Barracuda. 

"Voor kanaalpartners in de Benelux, waaronder MSP's, is er behoefte aan servicegebaseerde oplossingen die gemakkelijk te ondersteunen zijn en mogelijkheden bieden voor toekomstige groei. Bovendien kan deze oplossing evolueren en zich aanpassen aan de veranderende behoeften van klanten en partners," besluit Alain Luxemburg.
Show More
Back to top button
Close
Close