Dell Technologies introduceert zijn nieuwe Storage as-a-Service aanbod

Het APEX Data Storage Services aanbod van Dell Technologies is nu beschikbaar in België. Een nieuw aanbod dat de IT-ervaring voor bedrijven wil vereenvoudigen.

post-image-3
Dell Technologies heeft de beschikbaarheid van de Dell APEX Data Storage Services reeks in België aangekondigd.
Het nieuwe Storage as-a-Service aanbod belooft meer schaalbare storage resources te bieden.

Volgens Dell Technologies "zullen bedrijven in België Dell APEX Data Storage Services gemakkelijk kunnen configureren en aanschaffen in functie van hun workloadbehoeften.

Bovendien zullen Dell Technologies partners in België referral, hosting en reseller incentives ontvangen, wat resulteert in een vereenvoudigd IT-systeem voor klanten.

Uit een recente studie van Enterprise Strategy Group blijkt dat 54% van de bedrijven de voorkeur geeft aan een verbruiksgebaseerd model, waarbij de kosten van de datacenterinfrastructuur afhankelijk zijn van het gebruik. 

"Klanten betalen voor de opslagcapaciteit die ze daadwerkelijk gebruiken en kunnen de dienst naar behoefte schalen met een infrastructuur die eigendom is van en onderhouden wordt door Dell. Klanten en partners hebben de flexibiliteit en controle om te bepalen wie de dagelijkse beheeractiviteiten uitvoert, via zowel Dell als door de klant beheerde opties", aldus het bedrijf.

De nieuwe optie Dell APEX Data Storage Services Backup Target biedt ook veilige back-upopslag met flexibele verbruiksopties. "De klant beheert veilige back-upopslag met flexibele consumptie en pay-per-use. 

Daarnaast stelt Dell APEX partners in staat hun klanten flexibele en vereenvoudigde IT-oplossingen te bieden. "Met de uitgebreide beschikbaarheid van Dell APEX Data Storage Services ontvangen Dell Technologies Solution Providers en Storage Authorized Distributors in België incentives wanneer zij deze oplossingen doorverkopen of aanbevelen. Cloud Service Provider partners kunnen ook verbeterde Dell APEX Data Storage Services hosten namens hun klanten.
 
Dit biedt Dell Channel Services Partners een extra mogelijkheid om hun rendement op investering te verhogen door implementatieservices aan te bieden voor bepaalde Dell APEX aanbiedingen die door klanten worden beheerd, waaronder Dell APEX Data Storage Services File, Block en Backup Target opties.
Show More
Back to top button
Close
Close