300 miljoen Samsung-apparaten verbonden met SmartThings vinden

De apparaatlocatiedienst groeit snel, met meer dan 100 miljoen geregistreerde knooppunten in minder dan een jaar. En meer dan 300 miljoen geregistreerde "zoekknooppunten".

post-image-3
Samsung's SmartThings Find-programma heeft 300 miljoen "zoekknooppunten" bereikt - geregistreerde en aangemelde apparaten die andere Samsung Galaxy-gebruikers kunnen helpen hun apparaten te vinden.

Deze mijlpaal toont de snelle uitbreiding van de SmartThings Find-service, die sinds juli 2022 met 100 miljoen knooppunten is gegroeid en in slechts 10 maanden een groei van 1,5x heeft bereikt. Het vertegenwoordigt ook een verbetering van de efficiëntie van het apparaatlocatie-ecosysteem, aangezien elk aangemeld apparaat de mogelijkheid heeft om een ander apparaat te helpen vinden. Daarom, hoe meer apparaten, hoe krachtiger SmartThings Find wordt.

"Ons ecosysteem van verbonden apparaten kan de stress van het verliezen van een apparaat sterk verminderen en de veiligheid van eigendommen waarborgen", aldus June Park, President van Samsung Benelux. 

Concreet omvat SmartThings Find verbeterde beveiligings- en privacyfuncties "om gebruikersgegevens te beschermen tegen ongeoorloofd gebruik". 

SmartThings Find kan snel verschillende soorten Samsung Galaxy-apparaten vinden, waaronder smartphones, tablets, horloges en knoppen. Het kan ook Galaxy SmartTag of SmartTag+ apparaten lokaliseren, die kunnen worden bevestigd aan objecten zoals sleutels of bagage.

Met de functie "Zoeken naar onbekende tags in de buurt" kunnen Android- en iOS-gebruikers eenvoudig handmatig bepalen of er onbekende tags in de buurt zijn. Deze functie kan de signaalsterkte van de tag weergeven, zodat de gebruiker weet hoe dicht de onbekende tag zich bij zijn huidige locatie bevindt. 

Voor Galaxy-gebruikers kan SmartThings Find ook zorgen voor veiligheid met "Unknown tag alerts". Deze functie waarschuwt gebruikers voor ongeoorloofde tracking door hen een melding te sturen als SmartThings Find detecteert dat een onbekende SmartTag hen volgt. Dit houdt u veilig en voorkomt misbruik van geolocatie.

Om de functie in te schakelen, gaat u gewoon naar de dienst "Find" onder het tabblad "Life" in de SmartThings-app. In het instellingenmenu.
Show More
Back to top button
Close
Close