LightEdge boekt 100% groei en breidt distributieprogramma uit

De cloud en managed services provider maakt een spectaculaire groei door en mikt op nieuwe partnerschappen in 2023.

post-image-3
"We hebben een ongelooflijk jaar achter de rug dat werd gekenmerkt door 100% jaar-op-jaar groei in kanaalinkomsten, investeringen in nieuwe kanaalteamleden, de toevoeging van verschillende nieuwe faciliteiten en een enorme uitbreiding van onze netwerkcapaciteit", aldus Jim Masterson, CEO van LightEdge. 

Bovendien werd LightEdge geselecteerd als een van de best presterende managed service providers in de technologie-industrie, met een nummer 7 in de 2022 Channel Futures MSP 501 ranking. 

"De cloud, colocatie en customer delivery support van het bedrijf heeft een indrukwekkende weerklank gevonden bij de channel community", aldus het bedrijf.
 
Een belangrijk onderdeel van de uitbreiding van het bedrijf is het sterke partnerschap dat LightEdge onlangs heeft gesloten met verschillende toonaangevende makelaars in technologische oplossingen. 

"Ons distributieprogramma is sterk. We richten ons op hybride cloud en colocatiediensten van hoog niveau, en we zijn van plan meer kanaalpartners toe te voegen om onze voortdurende groei bij te houden. We hebben nu een van de grootste footprints van high-end, Tier III-datacenters van Californië tot het Middenwesten," voegde de CEO van het bedrijf toe. 

LightEdge bezit en exploiteert 11 datacenters verspreid over de VS. Dit portfolio omvat verschillende overnames in de afgelopen jaren, zoals NFINIT, met datacenters in San Diego en Phoenix, en Cavern Technologies, een leverancier van datacenters voor ondernemingen in Kansas City en een van de weinige ondergrondse datacenters in het land.
 
LightEdge kondigde onlangs onder meer een upgrade aan van zijn volledige portefeuille clouddiensten en een belangrijke uitbreiding van zijn netwerkcapaciteit met een factor 10.
Show More
Back to top button
Close
Close