Dustin wint meerjarig raamcontract met Het Facilitair Bedrijf

De IT-partner heeft een 4-jarig raamcontract gewonnen met de Vlaamse overheidsinstelling Het Facilitair Bedrijf voor monitoren, smartphones en andere IT-accessoires.

post-image-3
De multi-merk IT-leverancier kreeg in een competitieve aanbesteding de hoogste score voor service en prijs.

"Onze ervaring met duurzaamheid, onze uitstekende klantenservice en het feit dat we een speciale webshop opzetten voor Het Facilitair Bedrijf werden gezien als enkele van onze sterke punten", aldus Alexander Goes, hoofd grote bedrijven en publieke sector bij Dustin België.
 
Het Facilitair Bedrijf ondersteunt alle Vlaamse overheidsinstellingen, inclusief hun IT-aankopen. Tot de Vlaamse overheidsinstellingen die onder deze raamovereenkomst IT-accessoires van Dustin kunnen kopen behoren de Vlaamse administratie, het Vlaams Parlement, de Vlaamse Gemeenschap Onderwijs, de lokale overheden van het Vlaams Gewest, de Vlaamse Gemeenschapscommissie en vele anderen.
 
"Als multimerkspecialist kunnen we een brede waaier aan merken aanbieden in de verschillende productcategorieën. We zijn erg trots op het vertrouwen dat Het Facilitair Bedrijf in ons stelt", aldus Alexander Goes.
Show More
Back to top button
Close
Close